Izgalmas Apple kiegészítő jöhet

Almás Pletykák   |   2021.02.22 - 09:07   |   Írta: L Ferenc   |   378
22. feb Izgalmas Apple kiegészítő jöhet

Az almás logós gyártó hamarosan egy új MagSafe termékkel rukkolhat elő.

Az Apple tavaly ősszel dobta piacra aktuális csúcsmobiljait, a szuperkompakt iPhone 12 minit, az arany középutas iPhone 12-t, a jobb kamerás iPhone 12 Prót, illetve a mindent bele kategóriás hatalmas iPhone 12 Pro Maxet. Ezek közös vonása a velük együtt debütált MagSafe kiegészítők támogatása. Utóbbiak olyan termékek, melyek a telefonokban található mágnesnek köszönhetően szempillantás alatt a készülékek hátára cuppanthatók.

Ilyen például a 17 ezer forintos MagSafe töltő, az 54 ezer forintos dupla MagSafe töltő, a 27-24 ezer forintos MagSafe tok, vagy például a 24 ezer forintos bőrtárca. És hamarosan érkezik az Apple legújabb ilyen jellegű kiegészítője.

Tűzhöz közeli források szerint az amerikai gyártónál már javában folynak annak a powerbank jellegű MagSafe kiegészítőnek a fejlesztési és teszelési munkálatai, mely egyszerűen a telefonok hátoldalára történő rácuppantásával tölteni tudja a készülékek megfáradt akkumulátorát. Az új iPhone-okba szerelt mágnes elvileg olyan erős, hogy nemcsak kistömegű kiegészítőket, hanem nehezebb és nagyobb külső akkumulátorokat is oda tud rögzíteni a telefonok hátához. 

A gumírozott külsejű újdonság töltéséről egyelőre nem érkezett információ, mindenesetre adja magát a dolog, hogy a külső akkumulátort MagSafe töltővel vezeték nélküli módon lehessen feltölteni. A fejlesztések állítólag jól haladnak, bár a mérnököknek nem kis fejtörést okoz a vártnál nagyobb melegedés kordában tartása. Egyelőre nem tudni, hogy pontosan mikor debütál az Apple újdonsága, mint ahogy azzal kapcsolatban sem tudni semmi konkrétumot, hogy vajon mennyibe kerül majd és mennyire gyorsan fog tölteni.

Kapcsolódó cikkek:
Kommentek megjelenítése