Így nézhet majd ki az AirPods Studio, az Apple új fejhallgatója

Almás Pletykák   |   2020.09.29 - 17:16   |   Írta: ARPII   |   1743
29. szept Így nézhet majd ki az AirPods Studio, az Apple új fejhallgatója

Láttunk már szebbet is.

Közel egy hónapnyi csend után újra hallatott magáról az Apple új fejhallgatója, ugyanis nem egy kép és videó szivárgott ki róla. Ezek alapján az eszköz szögletes dizájnt kap majd, lekerekített szélekkel.

 

A fotók choco_bit-től származnak, aki Twitter oldalán tette közzé őket, Jon Prosser viszont ennek annyira nem örült, ezt itt megnézhetitek Ti is. A képen szerepbő eszközről choco úgy nyilatkozott, mint „az Apple fejhallgatójának sport verziója”. Ami pedig a színt illeti, valószínűleg Space Grey-jel van dolgunk. Emellett egy videót is kaptunk, amin a készülék fehér változata látható, ezt ezen a linken nézhetitek meg.

 

Természetesen Jon Prosser is csicsergett ám a termékről, több rendert is készítettek, ezzel is védve a forrásukat, ezek a képek viszont a valós fejhallgató alapján készültek.

 

Az AirPods Studio a B515 név alatt fut, és minden bizonnyal minőségi bőr borítást kap majd, emellett pedig fémet is használnak majd . Forgatható is lesz majd, ugyanis fel fogja ismerni, hogy melyik a jobb és bal fülünk, így emiatt sem kell majd aggódni. Jack port bizonyára nem lesz rajta, helyette viszont kapunk USB-C bemenetet, illetve az aktív zajszűrés is várható funkció lesz majd.

 

A fejhallgatóról szóló pletykák még 2020 elején kezdődtek, amikor maga Ming-Chi Kuo is megerősítette a termék érkezését. Egy iOS 14-ben feltűnt kép alapján már az eszköz külselyére is lehetett találgatni, tavasszal pedig szinte biztossá vált az AirPods Studio név.

Az Apple eddig is árult már fejhallgatókat, azonban a Beats égisze alatt, a most érkező eszköz azonban almás brandinggel érkezik majd. Ez talán a Beats végét is jelentheti hamarosan, ahogyan a kupertínói cég szépen bevezeti az AirPods vonalat a kínálatába. Ami pedig a megjelenést illeti, a fejes minden bizonnyal az iPhone 12 mellett mutatkozik majd be, október közepén.

Ti mit gondoltok az Apple új fejhallgatójáról, várjátok már? Írjátok meg nekünk kommentben!

 

Forrás: Cult of Mac

 

Kapcsolódó tartalom:




Kommentek megjelenítése