Újabb infók az AirPods Studióról: méltó utódja lesz az Apple füleseinek

Almás Pletykák   |   2020.05.21 - 06:56   |   Írta: N Marcell   |   1255
21. máj Újabb infók az AirPods Studióról: méltó utódja lesz az Apple füleseinek

Nyakdetekció, zajszűrés és profin személyre szabható beállítások várják majd azt, aki hajlandó benevezni az Apple prémium fejhallgatójára.


Ahogy korábban írtuk, akár már júniusban befuthat az Apple high-end, prémium fejhallgatója, most azonban további pletykák kaptak szárnyra a termékkel kapcsolatban. Lássuk, mit tudhat majd az AirPods Studio! 

Ha hihetünk a 9to5mac forrásainak, akkor az AirPods Studio egyik alap funkciója a “nyakdetekció” lesz, magyarul az eszköz tudni fogja magáról, hogy éppen viselik-e - épp, mint a fülbedugós kistestvérei. Egy nagy különbség mégis lehet: a pletyka szerint a Studio pont fordítva gondolkodik majd, és a szenzorok azt figyelik meg, hogy épp egy nyakra kerültek-e le, a fül érzékelése helyett. Valószínűsíthető, hogy a jó öreg zenemegállítós trükköt tudni fogja, illetve hogy a nyakra letevés csak készenléti üzemmódba helyezi majd a fejhallgatót, nem kikapcsolja. 

Egy másik érdekes funkció, hogy a Studio elméletben azt is képes lesz érzékelni, hogy milyen irányban vették föl, és az alapján automatikusan igazítja helyre a jobb és bal hangcsatornákat. Ezen felül pedig a Studio is megkapja majd az AirPods Pro aktív zajszűrését és Áttetsző Módját, amikkel könnyedén ki lehet szűrni a külvilág zajait. 

Persze a profikról sem szabad elfelejtkezni; mivel az Apple elméletben a zenével vagy hanggal professzionális módon foglalkozó embereket célozza meg a termékkel, így több olyan funkció is várható, amit egy átlag felhasználó nem tud rendesen kihasználni. Egy Mac vagy iOS eszközhöz való csatlakoztatáskor ugyanis komplex ekvalizáció-beállítások nyíl(hat)nak majd meg, hogy a Studio ne hozzon szégenyt a névere, és stúdiómunkára is használható lehessen. Árát továbbra is 350 saccolják - ez 113 000 forint környékén van, de az adók még rájönnek, tehát legalább 150 000 forintra lehet számítani.

 

Titeket érdekel az Apple stúdióminőségű fejhallgatója? Beneveznétek egy darabra? 

Forrás: 9to5mac

Kapcsolódó cikkek: 




Kommentek megjelenítése