Júniusban érkezhet az AirPods Studio, az Apple high-end fejhallgatója

Almás Pletykák   |   2020.05.11 - 08:42   |   Írta: ARPII   |   1403
11. máj Júniusban érkezhet az AirPods Studio, az Apple high-end fejhallgatója

Ha valakinek a Beats nem lenne elég.

Az Apple valószínűleg egy vezeték nélküli fejhallgatón dolgozik, ami az AirPods család tagja lehet majd. Ugyan korábban is lehetett már fejhallgatókat vásárolni tőlük, azonban ott nem az alma logó virított a termék oldalán, hanem a híres rapper nevével fémjelzett Beats ikon. Jon Prosser manapság egyre több infóval lát el minket az Apple-el kapcsolatban, ez pedig most sem volt máshogy.

 

A fiatalember szerint, a készülék az AirPods Studio nevet viseli majd, és nem kevesebb mint $349-t (kb.: 112 000 Ft) kérnek majd érte. A júniusi dátumból pedig könnyen kikövetkeztethető, hogy a fejhallgatót a WWDC fejlesztői konferencián mutathatják majd be.

 

Az első jel, hogy a cég egy ilyen terméken dolgozhat, még az iOS 14-ben bukkant fel márciusban. Valószínűleg kettő modellre számíthatunk majd, egy prémium verzióra, akárcsak az AirPods Pro, aktív zajszűréssel. A másik pedig egy pénztárcabarátabb fitness fókuszú elgondolás lehet. Az indexképen látható koncepciónak pedig nincsen sok valóságalapja. Martin Hajek egyszerűen csak fogott egy átlagos fejhallgatót és keresztezte egy HomePod-dal, oldalra pedig egy retro alma logó került, aminek egyébként egy egészen kellemes végeredménye született.

 

…akkor viszlát Beats?

Ha igazak a híresztelések, akkor az új fejhallgató AirPods és nem Beats név alatt fog futni, az Apple ugyanis az utóbbit el akarja temetni Prosser szerint. „Egy új Apple/AirPods termékcsaládot szeretnének felépíteni, majd ezután fokozatosan megszüntetnék a Beats vonalat a letisztultabb termékpaletta érdekében.” – mondta a kiszivárogtató, aki egyébként a Front Page Tech YouTube csatorna alapítója is, ahol ilyen és ehhez hasonló infókat tudhatunk meg.

Emellé hozzátartozik az is, hogy a Beats fejese nem is olyan rég otthagyta a céget. Azonban a jövőben még egy ideig biztos számíthatunk a márkára, ugyanis egy frissített Powerbeats Pro is a kanyarban van már a pletykák szerint.

 

Forrás: Cult of Mac

 

Kapcsolódó cikkek:
Kommentek megjelenítése