Itt az eddigi legőrültebb iPhone 12 koncepció [videó]

Almás Pletykák   |   2020.05.10 - 11:07   |   Írta: ARPII   |   2261
10. máj Itt az eddigi legőrültebb iPhone 12 koncepció [videó]

Érdekes elképzelés.

Az Apple (szinte) biztos, hogy nem fogja átültetni a Mac Pro sajtreszelő dizájnját az új iPhone-ba, ez viszont nem fékezte meg az internet népét attól, hogy elkészítsenek maguknak egyet. Az iPhone 12 XDR Pro koncepcióról egy videó is készült, amiben megcsodálhatjuk az eszközt minden szögből.

 

A videó a héten került ki a Phone Industry YouTube csatornájára, amiben egy iPhone-t láthatunk, ami sosem fog létezni. A mobil újrahasznosított alumínium házat kapott, rajta a jellegzetes Mac Pro ventilátor lyukakkal (biztos kényelmes lehetne kézbe fogni).

 

Talán ez az eddigi legextravagánsabb mobil amit valaha láttunk, az pedig csak hab a tortán, hogy kiegészítők terén sem fogyott el a humorérzék. Ugyanis, ha kedvünk tartja, akkor lábakat, illetve 280 000 Ft-os rozsdamentes acél kerekeket is választhatunk a készülék mellé. Itt azonban nem áll meg a tudomány, ugyanis az oldal egy AirPower koncepcióval is előrukkolt, csak hogy teljes legyen a kiegészítők listája.

 

Az alap itt is a Mac Pro összetéveszthetetlen formavilága volt, amit átültettek az Apple soha meg nem jelent vezeték nélküli töltőjébe. A készülék szám szerint tizenegy réz tekercset rejt magában, ami kevesebb mint a az eredeti modellnél tervezett tizenhat, de még mindig több mint a piacon lévő átlag, ami maximum kettő vagy három tekercsben merül ki.

 

Emellé társul két méretes ventilátor, az ideális hőmérséklet fenntartása érdekében. Illetve érdemes azt is megfigyelni, hogy az eszköz nem lightning porton keresztül kapja az áramot, hanem USB-C-n keresztül. Persze ez csak egy koncepció, ami sosem fog tömeggyártásba kerülni, de azért mégiscsak egy jelzés a cég felé, hogy előre kéne lépni a piacon elfogadott sztenderdek felé.

 

Forrás: Cult of Mac

 

Kapcsolódó cikkek:




Kommentek megjelenítése