Ezeket mind megveheted a Mac Pro 280 000 Ft-os kerekeinek árából

Tech Hírek   |   2020.04.25 - 11:47   |   Írta: ARPII   |   6676
25. ápr Ezeket mind megveheted a Mac Pro 280 000 Ft-os kerekeinek árából

Elgurult a gyógyszer az Apple-nél.

Az Apple sosem a pénztárcabarát termékeiről volt híres, ez pedig a kiegészítőire is igaz, gondoljuk csak az $1 000-os (kb.: 330 000 Ft) Pro Display XDR monitor állványra. Most a Mac Pro-hoz jelent meg pár igen mutatós rozsdamentes acél kerék, potom $699-ért, ami nálunk Magyarországon 279 990 Ft-ba kerül. Ebből az összegből nem egy szuper kütyü kijönne, ami talán kicsit hasznosabb mint négy kerék, mi ebből gyűjtöttünk most Nektek össze párat. (Csak halkan jegyzem meg, hogy ennyiért sem sikerült rájuk féket rakni, így ha nem teljesen vízszintes a padlónk, vagy az asztalunk, akkor bizony hamar megszökhet a méregdrága számítógép).

 

iPhone 11

 

Elképesztő, de magától az Apple-től is vehetünk telefont a Mac Pro kerekek áráért. Nem, nem egy több éves iPhone-ra gondolok, ugyanis a 11-es széria belépő modelljét, az iPhone 11-et pont ennyiért vesztegetik.

 

új iPhone SE és iPad

Ha hajlandóak vagyunk egy kicsit többet költeni, akkor már két eszközt is megunkénak tudhatunk. Elsőnek egy iPhone SE (2020) 179 990 Ft-ért, aminek a kis kijelzője mellé jól jöhet egy iPad, amit már 134 990 Ft-ért is hazavihetünk. Igaz egyik sem tud gurulni, de efölött talán szemet tudunk hunyni.

 

OnePlus 8

 

Ez az elképesztően jó mobil csupán egy nappal a Mac Pro kerekek előtt jelent meg, és érdemes rá vetnünk egy pillantást.

Igaz, a cég mára már elmozdult egy kicsit a „flagship killer” irányzattól, és inkább akar Ő maga is prémium lenni. A Pro mellett, a standard modellekkel azonban még mindig meg tudja szorongatni a nagyokat is, relatív olcsón. A OnePlus 8 ugyan nem találja fel újra a kereket, de 236 000 Ft-ért egy remek ár-érték arányú mobil.

 

Google Pixel 3a

 

Ahogyan az Apple-nek ott az új 2020-as iPhone SE, úgy a Google-nek ott van a Pixel 3a. Ez a mobil elképesztő képeket tud készíteni, amellett hogy a márkától elvárható szín tiszta Android élményt nyújtja. A maga 113 000 Ft-os árával pedig sok drágább mobilt is lehagy fotózás téren.

 

Samsung Galaxy S10e

 

Igaz ez nem a legfrissebb S szériás mobil, de még mindig nagyon jó, főleg 152 000 Ft-ért.

Az Apple kerekeinek áráért talán még egy Galaxy S10+-t vagy egy sima S10-et is el tudunk csípni, ha szemfülesek vagyunk a leárazásokkor, de egy Galaxy S10e biztosan játszi könnyedséggel gurul majd el a kerekek ára alatt.

 

Számos közép, vagy felső kategóriás kínai mobil

 

Itt természetesen nem a nevenincs márkákra gondolunk, hanem mára már a nemzetközi piacon is hírnevet szerzett gyártókra. 280 000 Ft-ért pedig ezek a cégek olyat tudnak kínálni, amitől leesik az állunk.

A Xiaomi több telefont is kínál ilyen áron, vegyük csak az Mi 10 széria bármelyik mobilját, de a cég alá tartozó Redmi almárka K30 Pro-ja is egy kellemes meglepetés lehet. Kis hazánkban ugyan még nem annyira ismert márka a Realme, de nekik is van pár lehengerlő mobiljuk ilyen áron, például az X50 Pro, vagy az X2 Pro.

 

Forrás: HasználtAndroid.hu

 

Kapcsolódó cikkek:




Kommentek megjelenítése