Apple pletykák: iPhone SE 2020 és Apple AirTag

Almás Pletykák   |   2020.04.04 - 20:37   |   Írta: H.A   |   2441
04. ápr Apple pletykák: iPhone SE 2020 és Apple AirTag

Az Apple általában igazán komolyan veszi az új termékeit körülvevő érdeklődést, és szinte semmit se fednek fel a bemutatóig. Épp ezért roppant ritka, hogy pont ők árulnák el magukat.

Most azonban pont ez történt. Az Apple YouTube csatornájára felkerült egy videó, amiben szerepelt az AirTag, a cég saját online boltjába pedig egy új, 4,7 colos iPhone SE-hez való kijelzővédő fólia került fel.

AirTag

Az AirTag egyértelmű leleplezéséről szóló szöveget egy friss Apple támogatási videóban találták, amit azóta a cég természetesen törölt, de ide kattintva megnézheted.

Az iPhone törléséről szóló videóban a Lokátor beállításaiban az Offline keresés engedélyezése alatti szöveg elárulja, hogy ha a lehetőség aktiválva van, akkor az adott eszköz és az AirTag-ek Wi-Fi vagy hálózati kapcsolat nélkül is megkereshetőek lesznek:

Új, 4,7″-es iPhone SE

Már egy ideje pletykálnak arról, hogy idén márciusban érkezik egy iPhone 8 testébe bújtatott iPhone 11, amit iPhone SE 2-nek vagy iPhone 9-nek fognak hívni. Nos, a március elmúlt és nem érkezett új iPhone, de erről valószínűleg a koronavírus tehet, mert az Apple tervezett egy új iPhone-t mostanában bemutatni.

Legalábbis honlapjukon egy ideig árultak is hozzá kijelzővédő fóliát:

Ahogy látható, a Belkin fólia az iPhone SE-t, 8-at és 7-et is támogatja, ami csak úgy lehetséges, ha az Apple kiad egy új, 4,7 colos iPhone SE-t. Azóta az Apple persze eltávolította az iPhone SE szöveget a termék nevéből, de valószínűleg nem véletlenül került az oda.

Az AirTag és az új iPhone SE érkezése már régóta szinte nyílt titok, ezek azonban a legnagyobb megerősítéseink eddig, hiszen egyenesen az Apple-től érkeztek.

Te melyiket várod jobban?

Forrás: Szifon.com

Kapcsolódó cikkek:

 


Kommentek megjelenítése