Íme az összecsukható iPhone részletei!

Almás Pletykák   |   2019.03.18 - 22:36   |   Írta: Imelda.H   |   7068
18. márc Íme az összecsukható iPhone részletei!

A Samsung és a Huawei összecsukható, androidos okostelefonjainak bemutatkozása után több tervező is igyekezett elképzelni, vajon hogyan festhet majd az összecsukható iPhone.

Napvilágot látott egy újabb koncepció, mely az eddiginél is nagyobb, részletesebb betekintést nyújt az „iPhone X Fold” világába!

iphone x fold

A dizájn Antonio De Rosa grafikai tervezőmunkájának gyümölcse, az elképzelés pedig iPhone X-szerű formaterven alapszik. A készülék kihajtható, és lényegében olyan, mintha két iPhone lenne egymás mellé helyezve. Az okostelefon kijelzőjénel átmérője csukott állapotban 6,6 hüvelyk, ha teljesen kinyílik, 8,3. Mindkét formációban 514 pixel-per-inch-es képpontsűrűségű Super Retina kijelző állhat a használója rendelkezésére.

iphone x fold

A tervező fantáziája által létrehozott készülék továbbá azt is szemlélteti, hogyan lesz képes alkalmazkodni az iOS operációs rendszer az összecsukható kivitelhez. Amint azt a képeken is látni, a koncepció kihajtott állapotban olyan modulokat képes egyszerűen és könnyedén elérhetővé tenni a felhasználó számára, mint például a zene, az időjárás vagy éppen a Siri.

összecsukható iPhone

Az Apple jó pár olyan szabadalommal rendelkezik, amelyek az összecsukható okostelefonokhoz kapcsolódnak. A múlt hónapban regisztrál szabadalma azt mutatta be, hogyan tudná a gyártó megelőzni azt a fajta károsodást, ami akkor keletkezik, mikor a képernyő ismételt, folyamatos kihajtásnak és összecsukásnak van kitéve.

hajtogatható iPhone adatok

Mindeközben az a hír járja, hogy a Samsung fogja szolgáltatni az hajtogatható kijelzőket az Apple számára. Neked mi a véleményed a koncepcióról?

Forrás: 9to5Mac

Kapcsolódó cikkek:




Kommentek megjelenítése