Kiderült, hogy mi lehet a nagyobbik iPhone XS neve

Almás Pletykák   |   2018.09.05 - 20:23   |   Írta: SzavaRicsi   |   4192
05. szept Kiderült, hogy mi lehet a nagyobbik iPhone XS neve

Nem, nem iPhone XS Plus.

A 9to5Mac forrásai a legjobbak között szerepelnek, mióta az Apple bejelentette az iPhone-ok bemutatójának dátumát. Az amerikai szaklap elsőként és egyedüliként mutatta meg az iPhone XS hivatalosnak vélt fotóit, amely beigazolta, hogy két méretben és arany színben is kaphatóak lesznek az idei OLED kijelzős almás mobilok.

Néhány eheti hír szerint a két OLED-es iPhone azonos névvel érkezik majd, azaz az Apple elhagyja a Plus jelzőt a nagyobbik készüléknél. A 9to5Mac most erre rácáfolt, és a techcég marketinges részlegéhez közel álló forrásokra hivatkozva arról ír, hogy a 6,5”-es OLED-es almás mobilt iPhone XS Max néven mutatják majd be.

Még egy hét, és végre lezárhatjuk a találgatásokat, hiszen az Apple 12-én bemutatja az új iPhone-okat. Az OLED-es változatokról szóló pletykákat ebben a cikkünkben összegeztük, így aki kíváncsi, hogy mire számíthat jövő hét szerdán, annak ez kötelező olvasmány. Az eseményt a már megszokott módon mi is közvetítjük majd egy élő blog útján. A bemutatók este 7-kor kezdődnek, mi pedig már fél órával ez előtt itt leszünk, hogy közöljük, mi folyik éppen az Apple Parkban.

Forrás: AppleRider

Kapcsolódó cikkek:




Kommentek megjelenítése