Ekkora lehet az Apple Watch Series 4 kijelzőjének felbontása

Almás Pletykák   |   2018.09.05 - 22:45   |   Írta: Máté Gergő   |   4931
05. szept Ekkora lehet az Apple Watch Series 4 kijelzőjének felbontása

Az Apple új okosórája a jövőhéten debütál és sok izgalmas újdonságot tartogat.

A 9to5Mac szerint az új készülék 42mm-es változatának a watchOS 5 béta verziójából kinyert információk alapján 384x480 pixeles kijelzője lehet. Összehasonlításképpen a szintén 42mm-es Apple Watch Series 3-nak (tehát az új készülék elődjének) kijelzője 312x390 pixeles. A nagyobb képernyőméretet az Apple a káva vékonyításával érhette el. A jobb felbontáshoz hozzájárul, hogy az Apple Watch Series 4 magasabb PPI (Pixels per inch - azaz képpont per hüvelyk) értékkel rendelkezik.

Az Apple Watch Series 3 és a Series 4 felbontása közötti különbséget jól érzékelteti a 9to5Mac által készített kép. Az egyik oldalon a watchOS rendszert futtató Series 3 látható, a másikon pedig egy olyan kép, amelyet az Apple Watch Simulator legfrissebb Xcode béta verzión történő futtatása közben készítettek.

Az új Apple Watch Series 4 természetesen új óraszámlapokkal (watch faces) fog érkezni, amelyet kifejezetten a nagyobb teljes kijelzős (edge-to-edge) méretre terveztek. Emellett további kijelzési bővítmények (complications) érkeznek a beépített és a harmadik fél által készített applikációkhoz is. Ezek különböző információkat jelölnek az óraszámlapon, például az időjárást, a napkelte és a naplemente idejét vagy akár egy általunk beállított visszaszámlálót.

Ezen az óraszámlapon a jelenlegi hőmérséklet látható a jobb felső sarokban.

Az óraszámlap jobb alsó sarkában pedig a napkelte és a napnyugta jelzése kapott helyet.

Forrás: AppleRider/9to5Mac

Kapcsolódó cikkek:




Kommentek megjelenítése