Szinte biztosan érkezik ősszel az Apple Watch 3 – ilyen lehet!

Almás Pletykák   |   2017.07.25 - 20:38   |   Írta: B Ádam   |   3054
25. júl Szinte biztosan érkezik ősszel az Apple Watch 3 – ilyen lehet!

A cupertinóiak új okosórája várhatóan ősszel kerül a boltok polcaira.

A DigiTimes információi szerint továbbra is a Quanta Computer lesz az Apple Watch elsődleges és egyetlen gyártója – akárcsak 2014-ben az első, valamint 2016-ban a második szériánál.

A kínai vállalat erős második 2017-es félévre készül, aminek csúcspontja az új Apple-okosóra bemutatása lehet. A cupertinóiak már korábban bejelentették, hogy az Apple Watch harmadik generációja 2017-ben kerül kiadásra, valószínűleg a szeptemberi, iPhone-t bemutató eseményen. Erre már csak az eddigi tapasztalatokból kiindulva is jó esély van, tavaly ugyanis az iPhone 7 és 7 Plus bemutatásakor hullt le a lepel az Apple Watch 2-ről is.

Ami az új modell specifikációját illeti, a harmadik generációs Apple Watch egy eddig nem látott kijelző technológiát kaphat, amit üvegfilm panelnek neveznek. Ez válthatja az Apple Watch 2 touch-on-lens megoldását (akit részletesebben érdekel ez a technológia itt és itt olvashat róla). Elvileg ugyanaz a taiwani cég, a TPK Holding gyárthatja az üvegfilm paneleket, amely az előző generáció paneleit is készítette. Ugyanakkor nem szabad arról sem megfeledkezni, hogy 2016-ban komoly bevételkiesést okozott az Apple-nek a TPK gyártási problémái. Különböző források is megerősítették, hogy a TPK gyártási nehézségei a touch-on-lens kijelzők enyhe hajlítottságára vezethető vissza. Az üvegfilm esetében nem állnak fent ilyen problémák, sőt még olcsóbb is. Elvileg, az üvegfilm panelek ellenállóbbak is a karcolásokkal és a magas hőmérséklettel szemben és ha ez még nem lenne elég, tisztításuk is egyszerűbbnek ígérkezik.

Ezen kívül az Apple Watch 3 jobb processzor-teljesítménnyel és szívósabb akkumulátorral rendelkezhet. A megjelenésben újítás ezzel szemben nem várható, a 2015 óta használt formula továbbra is megfelel az Apple-nek a hírek szerint.

Forrás: macrumors.com

Kapcsolódó cikkek:

 

 


Kommentek megjelenítése