10 Apple Watch alkalmazás amit ismerned kell!

Alkalmazások - Játékok   |   2015.12.29 - 19:41   |   Írta: markov94   |   14978
29. dec 10 Apple Watch alkalmazás amit ismerned kell!

Íme 10 népszerű alkalmazás az almás órára.

Ha az ünnepek alatt Apple Watch-t kaptál, akkor itt az ideje megtudni mit is érdemes rá letölteni. Most bemutatok röviden 13 alkalmazást, amik hasznosak lehetnek a mindennapokban.

Ha az ünnepek alatt Apple Watch-ot kaptál, akkor itt az ideje megtudni mit is érdemes rá letölteni. Most bemutatok röviden 10 alkalmazást, amik hasznosak lehetnek a mindennapokban.

 

1- Dark sky

Ez az App percre pontosan mondja meg neked az időjárást. Ha például tudni szeretnéd, hogy Budapest valamelyik kerületében fog-e esni az eső az elkövetkezendő 20 percben, akkor ez a te App-od.

2- Instagramm

Hát igen, ez nem igényel különösebb magyarázatot, sem bemutatást. Azt azonban érdemes tudni, hogy sokkal gyorsabban és egyszerűbben lehet végigpörgetni a képeket.

3- Shazam

Bizony ez is egy hasznos kis alkalmazás. Képes arra, hogy felismerje és cím szerint megmutassa a háttérben zajló zenét. Ez csalóka kicsit, ugyanis a Siri ugyanezt tudja.

4- iTranslate

Egy zseniális fordító App, ami a hangod alapján bármilyen nyelvről fordít. Ha viszont magyarra akarsz valamiről fordítani, ne is keress értelmet a szavakban.

5- Uber

Ez gyakorlatilag a mi kis GPS-ünk. Bárhova elvezényel és még az iPhone-t sem kell elővenni.

6- Pocket yoga

Talán az almás óráról nem pont a yoga jut eszünkbe, de mindenképpen hasznos ha látjuk a pózt amiben kéne csinálnunk a mozdulatot.

7- Twitter

Hát inkább meg sem szólalok.

8- Find near me

Ez a kis drágaság mindent megtalál a közeledben, legyen szó bankról, teaházról vagy szépségszalonról.

9- Fandango

Ez gyakorlatilag egy visszaszámláló Appocska, ami segít észben tartani ha mondjuk este meg kell nézned egy filmet és kellően értesít is róla.

10- Just press record

Nagyszerű alkalmazás, ami egy gyors nyomással indít hangfelvételt, ami a legváratlanabb szituációkban jól jöhet. Nekem valamiért többnyire a bűnügyi filmek jutnak erről eszembe.


Kommentek megjelenítése