Augusztusban mutatkozhat be a frissített iPhone SE

Almás Pletykák   |   2017.07.25 - 16:27   |   Írta: N Marcell   |   5368
25. júl Augusztusban mutatkozhat be a frissített iPhone SE

A legújabb pletykák szerint az Apple még tartogat meglepetéseket a kis iPhone kedvelőinek.

Érdekes pletyka érkezett nemrég az iGenerations részéről: egyik forrásuk szerint már augusztusban bemutatkozik egy új iPhone SE, egy „esemény” keretein belül (az „esemény” jellegét sajnos nem részletezték). Talán mégsem olyan borús a 4 hüvelykes telefon jövője…

A forrás szerint az új SE még olcsóbb is lesz a jelenlegi, 482 eurós modellnél (az ár a 32 GB-os eszközre vonatkozik); akár már 399 euróért is hozzájuthatunk a telefonhoz – ez kb. 120,000 forintot jelent adók nélkül. Sajnos viszont a pontos ár-predikció ellenére sem lehetünk száz százalékig biztosak a szóbeszéd valódiságában: egy részről korábban egy fórumon sem említettek lehetséges frissítést az 5S szellemi örökösének részére (sem a szivárogtatók, sem az Apple); más részről az iGenerations állítása szerint a forrásuk még új, így nem tudjuk nyomon követni a szavahihetőségét. Ráadásul néhány helyen az iOS 11 dizájnja sem támogatja a 4-hüvelykes kijelzőt: sok elem túl nagy, egyszerűen nem férne rá kényelmesen az interfészre. Az persze elképzelhető, hogy egy minimális fejlesztéssel ellátott, olcsóbb SE jelenik majd meg, hogy az Apple az Indiához hasonló új területekre is be tudjon robbanni; egy teljes átdolgozás azonban már túlzásnak tűnik. Egy sima árcsökkentés logikus lehet, a nagyobb fejlesztés már valószínűleg nem érne meg Cupertinónak.

Az iGenerations más pletykával is szolgált: szerintük az iPhone 8 megjelenése csúszni fog, akár októberig. Emellett szerintük is 3 új iPhone modell jelenik majd meg: egy 4.7, egy 5.5 és egy 5.8 hüvelykes kijelzővel ellátott eszköz.

Forrás: 9to5mac

Kapcsolódó cikkek: 




Kommentek megjelenítése