Tömegek várnak az iPhone 8-ra, a siker szinte garantált

Almás Pletykák   |   2017.07.19 - 09:53   |   Írta: L Ferenc   |   6061
19. júl Tömegek várnak az iPhone 8-ra, a siker szinte garantált

Piaci elemzők szerint a jubileumi almás mobil drága, de elképesztően jó termék lesz.

Katy Huberty, a Morgan Stanley egyik vezető elemzője szerint az idén ősszel érkező iPhone 8 hozhatja el az almás okostelefon történelmének legjelentősebb technológiai és szolgáltatásbeli fejlesztéseit. Huberty úgy tudja, hogy az olcsóbb iPhone 7s készülékektől eltérően nem LCD, hanem OLED érintőkijelzővel rendelkező iPhone 8 kereskedelmi forgalmazása szeptember helyett csak októberben kezdődik meg. 

Emiatt a harmadik negyedévi eladási mutatókat várhatóan még nem húzza fel az iPhone 8, viszont az év végi, illetve a 2018-as eladásokra igen jó hatást gyakorol majd. Az elemző úgy gondolja, hogy rengetegen várják az iPhone 8 érkezését, és amíg nem jön ki az új csúcsmobil, addig várnak a jelenlegi készülékük újra cserélésével. 

A legjobban felszerelt iPhone 8 készülékek ára várhatóan 1000 dollár felett fog alakulni, és ennek köszönhetően az iPhone-ok átlagos eladási ára új rekordot fog dönteni. Várakozások szerint az iPhone 8 debütálását követően az almás készülékek átlagos eladási ára 775 dollár magasságában fog alakulni. 

Kapcsolódó cikkek:




Kommentek megjelenítése