Jövőre nem csak frissül, de bővül is az iPhone család?

Almás Pletykák   |   2016.12.28 - 18:35   |   Írta: SzavaRicsi   |   7641
28. dec Jövőre nem csak frissül, de bővül is az iPhone család?

Még alig csomagolták ki a fa alatt heverő iPhone 7-eket, máris megcsap minket a következő generáció pletykákban gazdag előszele.

Nem csoda, hiszen a 2017-es okostelefon a tizedik generáció lesz az almás kütyük történetében. Nagy szám ez a gyártónak és a rajongóknak egyaránt, így elvárható talán egy nagyobb durranás a jövő évi iPhone-tól.

Már a név is egy talányként szolgál. Vajon tartják-e magukat a megszokáshoz, és egy 7s-t kapunk, vagy a feltehetően nagy újításoknak köszönhetően azonnal egy számmal gyarapodik az előző okostelefon jelzése?

A techsajtó beszélt már teljes üvegborításról és AMOLED kijelzőkről is, most azonban egy teljesen új modell pletykája érkezett.

A Macotakara japán lap egy tajvani beszállítótól értesült úgy, hogy az Apple a mára megszokottá vált két méret mellett egy közepes, 5 hüvelykes iPhone-nal bővíti palettáját a következő évben. A forrás szerint az új modell a méretektől eltekintve nagyban megegyezik majd a 2017-es testvéreivel.

A japán lap szerint az 5 hüvelykes iPhone egyik sajátosságaként szerepel majd, hogy az iSight Duo kamera lencséi nem az iPhone 7 Plus-nál megszokott módon egymás mellett, hanem egymás alatt helyezkednek majd el. Ha ez igaz, egyéb okok mellett valószínűleg a helykihasználás miatt „vesz 90 fokos fordulatot” az iPhone kamerája.

Ennyi izgalmas pletyka mellett ki tagadhatná, hogy máris tűkön ülünk a következő iPhone-ok bemutatását illetően. Vajon tényleg valami nagyot tartogat az Apple a tizedik iPhone születésére?

Forrás: AppleRider.com

Kapcsolódó cikkek:
2017 lesz az iPhone éve?
Üvegborítású AMOLED kijelzős iPhone érkezhet 2017-ben
Nagyobb és szebb kijelzők a 2017-es iPhone-okban



Kommentek megjelenítése