Nagyobb és szebb kijelzők a 2017-es iPhone-okban

Almás Pletykák   |   2016.03.30 - 08:49   |   Írta: L Ferenc   |   2540
30. márc Nagyobb és szebb kijelzők a 2017-es iPhone-okban

A legfrissebb pletykák már a jövőre érkező almás okostelefonokkal foglalkoznak.

Alig vagyunk túl a kompakt méretben csúcskategóriás funkciókat felvonultató iPhone SE bemutatóján, és egyelőre még hónapok választanak el minket az idei csúcs iPhone-ok őszi bejelentésétől, és máris szinte csak úgy záporoznak a friss pletykák az Apple jövőre érkező készülékeivel kapcsolatban. Ezúttal az a bizonyos Ming-Chi Kuo szólalt meg a témában, aki a KGI Securities Apple termékekkel kapcsolatos szakértője, és akinek a szavára mindig érdemes adni.

Emberünk szerint az Apple 2017-ben egy teljesen megújult iPhone párossal fog előrukkolni, és véleménye szerint 100 százalékosan biztosra vehető, hogy az amerikai gyártó át fog térni az AMOLED kijelzők használatára. Erről már korábban is lehetett hallani pletykákat, melyek szerint erre 2018-ban került volna sor, a KGI Securities elemzője viszont úgy tudja, hogy már 2017-ben meg történni az átállás. Jó hír, hogy a kijelző melletti, úgymond kihasználatlan felületek, vagyis a kávák mérete jelentősen csökkenni fog ‒ emiatt az elmúlt években igen sok kritikát kapott az Apple. 

A kisebbik modellben várhatóan egy 4,8 colos, a nagyobbikban pedig egy 5,8 colos képátlójú érintőkijelző teljesít majd szolgálatot. A 2017-es iPhone-ok hátlapját az előzetes információk szerint üveg borítja majd, melynek köszönhetően már semmi akadálya sem lesz a vezeték nélküli tölthetőségnek. 

Kapcsolódó cikkek: iPhone SE már a hazai Vodafone-nál is

21,6 millió forint a legdrágább iPhone SE


Kommentek megjelenítése