„Ez lenne a Jet White iPhone 7?”  

Almás Pletykák   |   2016.12.28 - 15:10   |   Írta: Pausch Rita   |   4688
28. dec „Ez lenne a Jet White iPhone 7?”  

Sonny Dickson Jet White iPhone 7-et és iPhone 7 Plust villantott.

Múlt hónapban a Mac Otakarától kiindulva, az a hír járta, hogy az Apple mérlegeli, hogy piacra dobjanak egy Jet White, vagyis a Jet Black, kozmoszfekete iPhone 7 alternatívájára egy hófehér színű készüléket. Szintén azt suttogták, hogy ugyanazt a fényes bevonatú felületet tervezik a fehér készüléknél is, mint a fekete elődnél. Ráadásul mindezt még a szeptemberi bemutató előtt.

Most a pletykát erősítendő kikerült egy videó a Jet White iPhone 7 és iPhone 7 Plus mintadarabnak látszó készülékekről.

A felvétel annak a Sonny Dicksonnak a Twitteréről származik, aki a kiszivárogtatásokról híres. Ám például a 9to5Mac komoly kételyekkel kezeli a pletykát.

Ők azzal érvelnek, hogy a videón látható iPhone 7 készüléken a legszembetűnőbb dolog, hogy nincs rajta Apple logó. Szerintük a távol-keleti piacokon számtalan megoldás létezik arra, hogy „kifehérítsenek” egy iPhone-t kezdve a tokoktól, egészen a festéshez hasonló bevonatokig.

Véleményük szerint Sonny csak vagy vett tokot az Alibabán, vagy egész egyszerűen befestették a telefont. Az utóbbi például választ adna az Apple logó hiányára is az iPhone 7 verzión.

A videó fölé Sonny azt írta, hogy „Ez lenne a Jet White iPhone 7?”  

 

 

Noha a fehér színű, iPhone 3G-re és iPhone 5C-re emlékeztető Apple telefonok egész biztosan nagyon népszerűen lennének, semmi bizonyosság nincs afelől, hogy az Apple valóban tervezi új szín piacra küldését. Ráadásul cseppet sem jellemző a cupertinóiakra, hogy év közben adjanak ki új színt. Azok ugyanis mindig az új modelleknél kerülnek a választékba.

Ugyanakkor a 9to5Mac érveléséhez annyit hozzáfűznénk, hogy ha netán tényleg mintadarabról lenne szó, még az is lehet, hogy nem kerül rá logót egy korai tervezési fázisban. De ettől függetlenül valóban nehéz elképzelni, hogy egyszercsak bekerüljön egy Jet White készülék a kínálatba. (Nem kozmoszfehér, mert annak semmi értelme…)

A lényeg: idővel úgyis kiderül, hogy érkezik-e matt fehér iPhone…

Forrás: 9to5Mac

Kapcsolódó cikk:
iPhone 7: A kozmoszfekete után jön a Jet White szín?
Mennyire karcolódik a kozmoszfekete iPhone 7?
Még meg sem jelent, máris elfogyott az új iPhone

 




Kommentek megjelenítése