Just Trap・Ismerkedő

Alkalmazások - Játékok   |   2016.12.28 - 11:49   |   Írta: Ca$h   |   1352
28. dec Just Trap・Ismerkedő

Amikor Karácsonykor a csomagok visszavágnak!

Igen jól olvastad, főszereplőnk egy szőke kislány akit megállás nélkül támadnak a karácsonyi csomagok (nekem legalábbis ez jutott róluk az eszembe). Szól a karácsonyi muzsika, sikoly töri meg az ünnepi hangulatot, szerencsére mindig van megoldás csak legyél elég gyors és legyenek jók a reflexeid.

A Just Trap irányítása nagyon egyszerű, csak ráhelyezzük az ujjunkat a kislányra és ő arra fog rohanni amerre csúsztatjuk. Közben megállás nélkül csak jönnek a dobozok és fel akarnak falni minket. Szerencsére egyikőjük se egy agytröszt, leginkább olyanok mintha hőkövetősek lennének, pontosan ezt tudjuk kihasználni amikor mindenféle halálos csapda jelenik meg a földön. Első körben csak kör alakú szakadások lesznek a padlón, ha sikerül az ellentétes irányba kerülni és kivárni, akkor a szörnyek simán belesétálnak. Pontosan ezt a módszert tudjuk alkalmazni a többi csapdánál is, lesz itt minden, második körben elektromos kerítés, majd egy hatalmas gigászi gumikalapács stb.

A Just Trap eléggé alattomos módon rohamoz minket random reklámokkal, a kapott kristályokért mindenféle vicces ruhát vehetünk a csajszinak, hogy ha már az életére tőrnek legalább csínos legyen ugye. Minden egyes pályával eggyel nő a szőrnyek száma, ha eljutottunk a level 50-ig akkor meg elérhetővé válik a survival mode, ami gondolom a folyamatos rohamot fogja jelenteni.

Szerkesztőségünk hosszas keresés után rátalált végre egy igazán ünnepi játékra, még akkor is ha egy kicsikét twisted az egész játékmenet. Jól el lehet lenni vele, a téli szünet pont elég lesz arra, hogy beleunjunk. 

 

A játék ingyenesen letölthető az iTunes áruházból.


Kommentek megjelenítése