Egyre valószínűbb, hogy jacknek annyi

Almás Pletykák   |   2016.07.28 - 23:00   |   Írta: Pausch Rita   |   9009
28. júl Egyre valószínűbb, hogy jacknek annyi

Képek, sőt egy videó is érkezett Vietnamból az állítólagos Lightning-jack átalakítóról.

 

 

A forrás szerint a vietnámi Foxconn gyárból „tévedt ki” az az adapter, ami a következő generációs, szeptemberben bemutatásra kerülő iPhone(-ok?) mellé érkezik a dobozkában.

Amennyiben a hír igaz, akkor ez azt is jelentené, hogy egyúttal igazolja is a pletykát, miszerint a jack aljzatnak annyi. A tinthe.vn oldalon közzétett képek és videó tanúsága szerint az iOS 9-et futtató iPad mini nem igazán tudott mit kezdeni a bedugott adapterrel, de az iPhone, amin iOS 10 fut, nem reklamált ugyanezért.

A hírt közreadó forrásunk, az AppleInsider, rámutatott arra, hogy az átalakító Lightning vége indokolatlanul máshogyan néz ki, mint a korábbi kábelek. Nagyobb a műanyag borítás a szokásosnál, aminek az oka egyelőre nem világos. Különösen azért nem, mert láthatunk olyan képet is, ahol egy kicsit szétkapták az adaptert és semmi sem indokolja ezt az eltérő kinézetet. (Többi képet a galériában találjátok.)

Aki jól boldogul a vietnámi nyelvvel, annak ajánljuk figyelmébe az alábbi videót, a többiek pedig tekintsenek rá pusztán vizuális élményként!

 

 

 

Forrás: Tinthe.vn, AppleInsider 

Kapcsolódó cikk:

Bemutatjuk az igazi prototípust: ilyen lehet az iPhone 7 és 7 Plus​
Újabb gyanús jelek az Apple-nél
Íme, a 2 az 1-ben Micro USB és Lightning csatlakozó!
A jack dugó halálra van ítélve


Galéria képek


Kommentek megjelenítése