Pokémon hajsza a Hungaroringen

Alkalmazások - Játékok   |   2016.07.28 - 19:42   |   Írta:   |   6421
28. júl Pokémon hajsza a Hungaroringen

A Pokémon GO őrület még egy olyan volumenű eseményen, mint a Magyar Nagydíj sem hagyott igazán alább.

Szurkolók jártak-keltek a Hungaroringen a telefonjukat bámulva, miközben a száguldó cirkusz mezőnye a bokszutcában pihent.

De nem csak rajongókat lehetett látni vadászni a hétvégi nagydíjon. Ahogyan az az M4 Sport werkes stábfilmjében látható, az egyik riporterüket, Szeleczky Ádámot is magával ragadta a Pokémon GO-láz.

Forma-1-es riporter vagy, de a játékvilágból érkeztél. Könnyen magával ragadott a Pokémon GO?
Egészen könnyen, bár hozzáteszem, hogy még nem vagyok elvakult Pokémon GO gyűjtögető. Még csak gyakorlom, ismerkedem a programmal.Egyébként az ragadott magával, ami szerintem az egész világot magával ragadta, hogy ez egy AR játék (Augmented reality – kiterjesztett valóság), vagyis a valóságot keveri a virtuális valósággal, és ettől lett ilyen elképesztően izgalmas ez a játék.
 

Veszélyesnek találod a programot?
Nem érzem veszélyesnek a játékot. A józanész határain belül használva egyértelműen nem veszélyes a program.Mindenki nézzen a lába elé, és akkor mindannyian túléljük! :)

Ha ajánlanád olyannak, aki még nem játszott vele, hogyan és miért tennéd?
Ez az első olyan játék, ami hatékonyan mozdítja ki az embereket. A gamingnek nagy kritikája, hogy az emberek eltunyulnak, elhíznak, de a Pokémon GO valóban arra készteti a játékosokat, hogy kimenjenek a szabadba és mozogjanak egy kicsit.A másik, amiért ajánlanám, hogy valóban ez az első olyan játék, ahol tényleg széles körben megérzik az emberek, hogy milyen az, amikor a való világ keveredik a virtuális valósággal.Szerintem a Pokémon GO mérföldköve a mai játékoknak, mert mindenképp ebbe az irányba fog menni a gaming, és nem csak a játékok, hanem a technológia is.Lehet, hogy pár év múlva már egy szemüvegen keresztül fogjuk 3D-ben látni, amit Lewis Hamilton lát a Forma-1-es autóban ülve.

Találtál valamit a Hungaroringen? :)
A Hungaroringen belül nem voltak Pokémonok, és nem voltak Poké pontok sem. :)
A pályán belül nem lehetett találni Pokémont, viszont a bejáratnál már volt egy, és ahogy hagytuk el a pályát, úgy sokasodtak a kis lények.
A Hungaroring tehát megmaradt a versenyzők vadászterületének! Egyelőre... :)

 


Kommentek megjelenítése