Tervrajzon az iPhone 7

Almás Pletykák   |   2016.05.13 - 10:00   |   Írta: Zakariás Zsombor   |   2364
13. máj Tervrajzon az iPhone 7

Ismételten egy képet kaptunk az állítólagos iPhone 7-ről.

Ezúttal egy tervrajz szivárgott ki, amiről a készülék méreteit tudjuk csak meg.

Egy francia oldal, név szerint az NWA, hozta nyilvánosságra a képet, amiről nem tudni, hogy valódi-e vagy sem. Mivel egy ilyen vázlatot pofon egyszerű elkészíteni, sajnos nem vehetjük készpénznek, hogy amit látunk az egy valódi iPhone 7 tervrajza-e. A képen nem sok minden látszik egy apróságot kivéve…

A kamera mérete valamivel nagyobb, mint a 6S-é volt. Ez mit is jelenthet egész pontosan? Azt, hogy egy kicsivel nagyobb szenzor kerülhet az új telefonba a szebb képek készítése érdekében. Ami ennél is érdekesebb, hogy a mérete és helyzete pontosan megegyezik az eddigi képekkel, amelyek ugyanebből a forrásból érkeztek korábban. Szerintük csak a nagyobbik iPhone fogja megkapni a duál kamerát.

A telefon kinézetét nagyon nehéz megmondani egy ilyen képről. Ami egyértelműen látszik, hogy hasonlóan lekerekített szélei vannak, mint a jelenlegi 6S-nek. Ez megegyezik azzal, amit Ming Chi Kou jósolt nekünk, miszerint nem sok dizájn változás lesz az iPhone 7-ben az előző generációhoz képest.

A képen nem látszik semmilyen jele a Smart Connectornak, szóval ez alátámasztja a korábbi hírt miszerint az Apple kihagyja a következő telefonjaiból. Mivel a képen csak a telefon hátlapját látjuk, így azt se tudjuk megállapítani róla, hogy eltűnik-e a Jack csatlakozó.

Vajon tényleg ilyen lesz az ősszel érkező iPhone?

Forrás: 9to5mac.com

Kapcsolódó cikkek: Nem lesz nagy durranás az iPhone 7?

„Kiszivárgott” néhány fontos infó az iPhone 7 Pro-ról

Különleges iPhone 7, direkt profi fotósoknak

Letisztultabb az iPhone 7 külseje


Kommentek megjelenítése