WhatsApp asztali megoldások érkeztek − OS X-re is!

Alkalmazások - Játékok   |   2016.05.13 - 14:14   |   Írta: Pausch Rita   |   1556
13. máj WhatsApp asztali megoldások érkeztek − OS X-re is!

A kedvelt WhatsApp chat alkalmazás immár számítógépes megoldásokat is kínál felhasználóinak.

Mindazokat, akik emlékeznek a különféle chatprogramok hőskorára (MSN, Yahoo, stb.), némi nosztalgiával tölthet el a WhatsApp újítása, ami egyébként annyira nem is nagy cucc, mivel a másik hasonló alkalmazás, a Viber, már rég rendelkezik a funkcióval.

A Facebook tulajdonában lévő üzenetküldő pár napja bejelentette, hogy immár nem csak mobileszközökön, de számítógépes operációs rendszerekre letölthető verzióban is elérhetőek. Ráadásul voltak olyan rendesek, hogy nem ragaszkodtak a Windows felülethez, hanem egyből Mac OS X-en (Mac OS X 10.9+) is használható a szolgáltatás. A WhatsApp üzenetküldő érkezése asztali operációs rendszerekre, annyira nem érheti a felhasználókat váratlanul, hiszen a webes megoldásuk már néhány hónapja szintén létezik.

A cég közleménye szerint az alkalmazásuk „így már elérhető telefonról vagy számítógépről, otthonról, vagy munkából”. A számítógépes verzió amúgy egy sima kiterjesztése a telefonnak, vagyis az üzenetfolyam mindenhol ugyanolyan.

A számítógépes szoftver letöltéséhez a linkre kattintva megjeleníthetitek a böngészőben. A szükséges file beszerzése után pedig egy QR kód segítségével könnyedén össze is köthetitek a telefonos alkalmazásotokkal a fiókot. Ez sem egy igazán bonyolult művelet. A telefonon be kell lépni a WhatsApp beállításaiba és a WhatsApp Web menüpontot kiválasztva aktiválni kell a QR kódot.

Ennek a megoldásnak szerintem a felhasználóknál jobban csak a munkahelyek és a főnökök fognak örülni!       

Forrás: WhatsApp

Kapcsolódó cikk:
Drogok miatt tiltották be a WhatsApp-ot
Már nem kell féltened a tárhelyed a WhatsApptól



Kommentek megjelenítése