Márciusban leplezhetik le az új Apple Watch-ot

Almás Pletykák   |   2015.12.08 - 22:49   |   Írta: B Ádam   |   2006
08. dec Márciusban leplezhetik le az új Apple Watch-ot

Az órával együtt bemutathatják az iPhone 6c-t is.

Megbízhatóként jellemzett forrás szerint az Apple márciusban szeretné bemutatni az újgenerációs Watch-ot, amely valamikor április tájékán, azaz nagyjából pont egy évvel az előző modell debütálása után kerülhet a boltokba.

Az Apple már jóval azelőtt elkezdett dolgozni a jövőbeli modellen, mielőtt az elsőgenerációs óra kijött volna. A hírek szerint videokamera, alvásfigyelő üzemmód és egészségügyi szenzorok (melyek a testhőmérsékletet és a vérnyomást is ellenőrzik) is a lehetséges újítások között szerepelnek, az viszont egyelőre kérdéses, hogy ezek közül melyik funkció lehet beépítve az új készülékbe.

Az utóbbi időben rengeteg pletykát olvashattunk az iPhone 6c-ről. A várhatóan 4 inches kijelzővel érkező telefonról először az a hír jelent meg, hogy jövő nyáron mutatkozhat be, míg nemrég már olyan hírek is felütötték a fejüket, miszerint a telefon Valentin-napon debütálhat. A márciusi rendezvény a Watch bejelentése mellett a 6c leleplezésére is megfelelő időpont lehet, így kíváncsian várhatjuk azt is, hogy az Apple végül melyik időpont mellett dönt majd.

Forrás: 9to5mac.com


Kommentek megjelenítése