Donald Trump sem lendült még túl a Home gomb elvesztésén

AlmaBlogger   |   2019.10.27 - 22:48   |   Írta: N Marcell   |   2938
27. okt Donald Trump sem lendült még túl a Home gomb elvesztésén

Az Egyesült Államok elnöke szerint sokkal jobb volt a régi szép időkben, amíg nem a fránya ’suhintással’ oldottuk fel a telefont.

Donald Trump, az Amerikai Egyesült Államok elnöke mindig is híres volt szabadszájúságáról, főleg Twitteren szeret szövegesen randalírozni. Mai megjegyzéséből úgy tűnik, mostanság telefont is váltott: egy korábbi iPhone-modellt cserélt iPhone X-re vagy újabbra, a Home gomb hiányát pedig rosszabbul viseli, mint az átlag Apple-felhasználó - erre abból merek következtetni, hogy csak viszonylag kevesen írnak panaszkodó nyilvános üzenetet Tim Cook megjelölésével. Trump viszont - micsoda meglepetés - megtette.

 

 

„Timnek: a gomb az iPhone-on SOKKAL jobb volt, mint a ’suhintás’!”

 

Az iPhone X 2017-es megjelenése óta az Apple csak és kizárólag széltől-szélig húzódó kijelzőkkel ellátott telefonokat gyártott, az utolsó gombos modell az iPhone 8 - iPhone 8 Plus páros volt. Trump ezek szerint csak most tapasztalta meg a váltást, és nem nagyon tetszik neki a dolog.

A The Verge szerint Trump 2017 márciusa óta használ Apple gyártmányú telefont, ekkor még csak Home gombbal felszerelt modellek voltak kaphatók. Korábban az elnök Androidos készülékeket használt, de biztonsági okokból (és a nemzet becsületéért) váltott az alma platformra. Nagy szerencse, hogy a 3,5 milliméteres jack csatlakozót nem hiányolja annyira, az már az iPhone 7 megjelenése óta hiányzik az Apple telefonjairól (bár mostanság a Droidosok nagy része is hanyagolja). Ez arra enged következtetni, hogy a világ egyik legelsőbb embere is áttért vezetékesről vezeték nélküli fülhallgatóra, minden bizonnyal egy AirPods-on keresztül hallgatja az amerikai himnuszt végtelen loopon.

 

Forrás: StillApple

Kapcsolódó cikkek:  




Kommentek megjelenítése