Bushido Bear・Ismerkedő

Alkalmazások - Játékok   |   2016.06.06 - 18:16   |   Írta: Ca$h   |   1670
06. jún Bushido Bear・Ismerkedő

A Zen erdőt megszállta a sötétség, senki sem állíthatja meg őket, egyik állatka változik át a másik után, eljött hát a Bushido medveklán ideje.

Rajtuk a világ szeme, születésük óta képezték őket pont az ilyen veszélyes helyzetekre. A Bushido medve fegyelmezett, gyors, mint a villám és sosem hibázik. Mutassuk hát meg világnak, hogy a régóta halottnak hitt klán mégiscsak létezik, a világ sorsa a te ujjadban van.

Fruit Ninja után szabadon itt van most nekünk a Bushido Bear. A játék, működését tekintve, tök ugyanaz mind a kettő, talán csak a játékszabályok változtak meg némileg. Az ellenfelek végtelen körökben fognak ránk rontani, minden egyes körben előre látni fogjuk hol jelennek majd meg, nekünk csak annyi a dolgunk, hogy húzzunk egy vonalat köztük, legyen az bármilyen kacskaringós. Ha elengedtük az ujjunkat, medvénk villámgyorsan megindul és két gigantikus kardjával rendet vág a sorok között.

A nehézséget csupán csak egy dolog okozhatja, mégpedig az, hogy ellenfeleink mozognak és, ha belefutnak az általunk előre megadott útvonalba, könnyen kupán vághatják villámgyors medvéinket. A Bushidóknak sajnos csak egy élete van. Hála istennek eléggé hamar unlockolni tudjuk a második mackót is – lesz még vagy húsz belőlük –, aminek kicsit más a sebessége, mások a képességei és ő képviseli tulajdonképpen a második életünket, úgyhogy gyorsan bosszút állva elődünkért, azonnal nekivághatunk a kaland folytatásának. Érdemes első körben legalább három-négy mackót kiszedni, hogy a pár pillanatnál kicsivel tovább tartson egy-egy meccs.

Az összegyűjtött pénzmagból egyrészt áldozni tudunk az urnánál, hogy mackó tokenek boldog tulajdonosai lehessünk, aztán vásárolni tudunk kozmetikai eszközöket, de ami a legfontosabb: számtalan módon fejleszteni tudjuk medvéinket. Ha figyelembe vesszük milyen sok van belőlük, rögtön egyértelművé válik, hogy ezzel a játékkal bizony nagyon sokáig el lehet lenni.

A kérdés már csak az, hogy téged mennyire fogott meg kedves olvasó, engem ebben a nagy heti darálásban nem igazán, de tény hogy a jobbik fajtából való a cucc, mindenképpen vessetek rá egy pillantást.

 

A játék ingyenesen letölthető az iTunes áruházból.


Kommentek megjelenítése