Megjelentek az iOS, OSX, WatchOS és Apple TV legújabb bétái

Apple Hírek   |   2016.06.06 - 20:46   |   Írta: markov94   |   2394
06. jún Megjelentek az iOS, OSX, WatchOS és Apple TV legújabb bétái

Foglaljuk össze milyen újítások vannak!

Igen, egy újabb unalmas cikk arról, hogy az Apple "jelentéktelen" kis bugokat javít ki a rendszereiben. Talán spontán merül fel a kérdés, nem lehetne kompetens programozókat és fejlesztőket felbérelni?

Jó, persze, megértem, hogy az Apple egy csóró cég és egy fillér sincs a zsebében, de akkor is! Azt olvasni hetente, hogy kismillió hibát javítanak, nem túl bizalomgerjesztő, ahogyan az sem, hogy a következő héten van még egy tonnányi. Aztán jövőhéten megint, aztán megint, aztán megint... Ördögi kör!

Ha idáig elolvastad a cikket, az azt jelenti, hogy tényleg érdekel. Most komolyan, nem tudlak lebeszélni? Annyi minden szórakoztatóbb ennél....

Hát jó, te akartad!

Az Apple elérhetővé tette az iOS 9.3.3 második béta verzióját a fejlesztők számára. Már csak egy hét van hátra a WWDC-ig, ahol a cég bemutat egy kis ízelítőt az iOS 10-ből, azonban mielőtt hivatalos lenne, még tökéletesíteni akarják a 9-et. Jelen pillanatban csak kisebb stabilitásért felelős bugokat javítanak.

Aztán megjelentek a következők is: OS X10.11.6 második béta, watchOS 2.2.2 béta és tvOS 9.2.2 beta 2.

A téma ugyanaz, a stabilitás. Nincs bővebb információnk a részleteket illetően.

Engedjétek meg, hogy ezt a hiányosságot kárpótoljam egy ínycsiklandó olasz Pizza recepttel!

A jó pizza tészta titka, hogy a közhiedelemmel ellentétben, nem érdemes élesztőt rakni a tésztába, vagy legalábbis nem sokat. A magyar liszttel különösen... Hé, ne zárd be az oldalt!!! Még nem végeztem!

 

Forrás: ispazio


Kommentek megjelenítése