„Vajon melyik az igazi iPhone?” – Megkérdeztük a járókelőktől [Videó]

Videók   |   2019.08.01 - 20:20   |   Írta: Zakariás Zsombor   |   1796
01. aug „Vajon melyik az igazi iPhone?” – Megkérdeztük a járókelőktől [Videó]

Az utóbbi időben szerkesztőségünk elkezdett jobban foglalkozni a hamis telefonkészülékek tanulmányozásával.

Most arra voltunk kíváncsiak, hogyha valakit leszólítunk az utcán, akkor vajon felismeri-e, hogy melyik az igazi és melyik a hamis iPhone. Gondolom senkinek nem kell bemutatnom azt a viccet, amikor az utcán oda megy hozzád valaki és megkérdezi, hogy „Tesókám, nem kell egy eladó iPhone olcsón. Full eredeti, csak le van merülve!”. De, hogy mennyien dőlnek be ennek a valóságban? Aligha sokan. Ennek ellenére mégis meglepő válaszokat kaptunk arra a kérdésre - véletlenszerűen kiválasztott emberektől az utcán -, hogy melyik az eredeti iPhone. 

 

 

Sokakat tévesztett meg egy apró kis különbség a két készülék között, meg persze a meglepő hasonlóság is, de ennek ellenére volt, aki ki tudta találni, volt, amikor csak tippeltek, de persze volt, aki rutinosan vágta rá a helyes megoldást. Mindenesetre ne vegyetek az utcán idegenektől „teljesen eredeti” iPhone-t és akkor nem kell azon gondolkozzatok, hogy jó vétel volt-e. Ti vajon ki tudtátok volna találni melyik volt az eredeti?

Ha tetszett nektek a videó, nézzétek meg ahogy azt próbáljuk kideríteni, hogy vajon az Androidos tábor meg tudja-e különböztetni a Samsung Galaxy S10-eket.

 

 

Kapcsolódó cikkek:
Kommentek megjelenítése