Prémium Charmour bőrtokok – Méretre szabott zakó az iPhone-odnak

Tippek és trükkök   |   2021.01.29 - 14:18   |   Írta: Alma_PR   |   1945
29. jan Prémium Charmour bőrtokok – Méretre szabott zakó az iPhone-odnak

Ha egy igazán színvonalas, valódi olasz bőr kiegészítőt keresel a telefonodhoz.

Napjainkban az iPhone az egyik legnívósabb telefon a piacon, egy ilyen kategóriájú készülékhez pedig minőségi kiegészítő illik. A Charmour Technologies  alap koncepciójában pont ezt a célt tűzte ki maga elé: megalkotni egy prémium minőségű, személyre szabható iPhone tokot.

 

 

A cég alapítójának családja több generációra visszamenőleg  foglalkozik igényes bőr alapanyagú táskák és bőröndök készítésével. A Csángó név már több mint 100 éve jelent garanciát a minőségre a bőrdíszműves szakmában.

Róbert ezt a szaktudást szerette volna tovább vinni a mai igényekhez igazítva.

Így kezdett el valódi olasz bőrből prémium minőségű telefontokokat készíteni a vezető márkák készülékeihez.( iPhone, Samsung és Huawei mobilokhoz)

telefon manapság a mindennapok szerves részét képezi, miért ne adná meg az ember magának és a készülékének egyaránt a neki kijáró törődést egy szép kiegészítővel.

Egy igényes kivitelű rozsdamentes acélházas, üveg hátlapos mobilt mégsem rakhatunk egy olcsó szilikontokba, elrontva a prémium érzetet. A felhasználói élményt egy kellemes tapintású, esztétikus kiegészítő jobban növeli.

 

 

Minden egyes Charmour tok kézzel készül, valódi olasz bőrből, amely Santa Croce-ből érkezik. Ez az alapanyag kifejezetten mobilokhoz készült bőr, mely jól bírja a napi intenzív igénybevételt is.

 Ráadásul a Charmour tokokat megrendelhetjük egyedi monogramozással is, hozzáadva egy ikont, mely illik a stílusunkhoz, vagy emlékeztet kedvenc hobbinkra, elfoglaltságunkra.

Így válik igazán személyessé ez a kiegészítő, ami akár remek egyedi ajándék is lehet egy családtagunkbarátunk, vagy éppen szívünk választottja számára.

gyártó minden tokra 1 év garanciát vállal, a tokok limitált darabszámban készülnek, így garantáltan nem egy tucatterméket vásárolunk az iPhone-unkhoz, főleg ha a személyre szabhatóság adta lehetőségeket is kihasználjuk.

 A Charmour tokok kívül-belül minőségi kialakításúak, mivel a belső bélés finom tapintású mikroszálas anyaga nem karcolja meg a mobilunk hátulját.

Emellett a gyártó a legújabb technológiai fejlesztésekkel is lépést tart, így az iPhone 12-es szériától már MagSafe kiegészítőkkel is használhatjuk  a Charmour tokokat.

 

 

Valentin nap  rohamosan közeleg, sokan talán már most azon gondolkodnak milyen ajándékkal lepjék meg a párjukat, aminek igazán örülne.

Egy minőségi Charmour bőrtok, a Ti kezdőbetűtökkel, mellé egy szívvel, esetleg egy másik ikonnal, mely igazán kifejezi a kapcsolatotokat,  remek ajándék lehet!

A perszonalizációs lehetőségek száma  végtelen!

Ha Ti is szeretnétek magatoknak, vagy szeretteiteknek egy  egyedi és minőségi telefon kiegészítőt, akkor válasszátok a Charmour Technologies-t!

Mert a Ti telefonotok is megérdemli a neki kijáró törődést!


Kommentek megjelenítése