Megnyílt az IONIC prémium Apple szerviz, ahol a javítás után is törődnek az eszközökkel

Tippek és trükkök   |   2020.09.20 - 11:59   |   Írta: H.A   |   7879

Az IONIC törésgaranciás javítása akkor is gondoskodik a szervizelt eszközről, ha már rég elhagyta az üzlet kapuját.

Megnyílt az IONIC iPhone és iPad szerviz, ami Budapest szívében, az Oktogonon hozza helyre a balesetet szenvedett eszközeinket. Az IONIC mögött egy komoly cél áll: az ország legmegbízhatóbb szervizévé akar válni, amit szinte már most elért, az egyedülálló törés garanciájával. 

 

 

Ha a törésgaranciás kijelző cserét választjuk*, akkor a jövőben már nem kell aggódnunk a telefonunk miatt: ha valahogy sikerül is összetörni, az IONIC akkor is díjmentesen, gondolkodás nélkül kicseréli azt - bár az ajándék üvegfólia miatt nem lesz egyszerű összetörni a telefont a javítás után. Többek között ez a sehol máshol meg nem található ajánlat választja el az IONIC-ot a többi szerviztől, hiszen így a vásárló lelki békéje nem csak a javítás után állhat vissza egy kis időre, hanem tartósan megmarad: soha többet nem kell aggódni azon, hogy mi lesz, ha az eszköz leesik, vagy rossz helyre kerül. 

 

 

Persze a kijelző cserénél nem áll meg az IONIC tudománya: az Apple telefonjainak és tabletjeinek szinte bármilyen betegségét orvosolni tudja, legyen szó akár elromlott akkumulátorról, beragadt Home gombról vagy beázott belső komponensekről. A szerviz csak és kizárólag minőségi anyagokat használ és megbízható munkát végez, és még így is garanciát vállal rá: egy cserélt kijelzőnél például egy évig garantálják a hibátlan működést. A legdrágább és legnehezebben javítható telefonok sem jelentenek gondot, hiszen a csapat több, mint 10 éves szerviztapasztalattal rendelkezik, így magabiztosan oldanak majd meg minden problémát.

 

 

Most pedig különösen megéri hozzájuk vinni a bajbajutott iPhone-okat, ugyanis nyitási akciójuk keretein belül ajándék üvegfóliával lesz gazdagabb az, aki bizalmat szavaz nekik. Ugyanez vonatkozik a korábban említett törésgaranciás munkákra is. Ezen felül azt sem szabad elfelejteni, hogy az IONIC összes szolgáltatása kérhető szervizfutárral, ami különösen fontos most, a koronavírus-pandémia idején. Bár az Oktogon Budapest legfrekventáltabb és legkönnyebben megközelíthető helyei közé tartozik, a futárszolgáltatás lehetővé teszi, hogy teljesen eltávolítsuk az utazás jelentette kényelmetlenséget a javítási folyamatból, és otthonról indítsuk útnak a készülékünket, majd másnap otthon fogadjuk azt. 

 

Ha szeretnétek kipróbálni, milyen egy igényes bolttal, udvarias és vérprofi kiszolgálással, valamint magabiztos és megbízható szervizesekkel rendelkező helyen megjavítani a tönkrement eszközöket, akkor látogassátok meg az IONIC-ot az Oktogonon! Komoly leárazásokkal és ajándék fóliákkal várják első vendégeiket, és gondoskodni fognak arról, hogy elégedetten távozzanak. 

 

IONIC prémium Apple szerviz elérhetőségek: 

Cím: Budapest, Teréz körút 12 (az Oktogonnál, a Raiffeisen bank mellett)

Telefon: 06-20-576-8888

E-mail cím: info@ionic.com

Nyitvatartás

H-P: 09.00 - 19.00

Sz: 09.00 - 13.00

 

*a törésgaranciás kijelző cserére egyedi garanciás feltételek vonatkoznak, melyek később változhatnak. A garanciás feltételekről érdeklődj az IONIC üzletében, vagy a feltüntetett elérhetőségeken!


Kommentek megjelenítése