iBro' Store and Service, egy remek Apple bolt és szerviz Budán, a Rózsadomb szívében

Tippek és trükkök   |   2019.12.14 - 13:02   |   Írta: H.A   |   5141
14. dec iBro' Store and Service, egy remek Apple bolt és szerviz Budán, a Rózsadomb szívében

Budán, a Rózsadomb szívében, exkluzív környezetben található az iBro’ Store and Service üzlet, melynek fő profilja Apple termékek és tartozékok kereskedelme és Buda közép és északi régiójának Apple termékek garancián túli prémium szervize.

Az „almás” vásárlók és felhasználók a Rózsakert Bevásárlóközpont földszintjén, a főbejárattal szemben találják igényes üzletünket.

2009-ig hivatalos Apple viszonteladóként a StarKing Apple Premium Reseller üzlethálózatának részeként működött üzletünk, majd ezt követően - bár a prémium minőséget, színvonalat illetve az eredeti hófehér Apple design bútorzatot is megtartva  magánvállalkozásként működik, immáron tizedik éve.

 

 

Azon túl, hogy a világon megjelenő vadonatúj Apple termékek elsőként kaphatók Magyarországon az iBro’-ban, eladó-szervizes kollégáink udvariassága, több mint tíz éves tapasztalata és hozzáértése emeli üzletünket a prémium Apple termékek kereskedelmével foglalkozó üzletek soraiba.

Megtalálhatók üzletünkben a legújabb iPhone, iPad és MacBook modellek széles választékban, valamint az ezekhez a piacon elérhető összes kiegészítő és tartozék (autós és hálózati töltők vezetékes és vezetéknélküli kivitelben egyaránt, tokok, képernyővédőfóliák, fülhallgatók, stb).

Az Apple kiegészítő termékek is nagy sikernek örvendenek üzletünkben, ahol mindig kapható az új AirPods Pro vagy az Airpods 2,  illetve az Apple TV-k valamennyi típusa is.

 

 

A napokban indult el Magyarországon egyedülálló Apple oktatási szolgáltatásunk, az AlmaSuli, melyre az almasuli.hu oldalon vagy iBro’ üzletünkben tudnak jelentkezni az érdeklődők.

Sokszor tapasztaltuk, hogy közép és szépkorú ügyfeleink (általában 40 év felettiek) ajándékba kapnak egy iPhone-t vagy iPad-et gyermekiktől és unokáiktól, ám használni nem tudják ezt a szép ajándékot.

Az AlmaSuli kurzusaira 2-6 fős csoportokban várjuk a kedves jelentkezőket, akik szeretnék megtanulni Apple eszközük megfelelő használatát, és azt szeretnék, ha minden funkcióját elsajátíthatnák készülékeiknek.

Türelmes almás oktatónk a lehető legegyszerűbben állította össze AlmaSuli oktatási óráink anyagát, így könnyen érthető és tanulható tudást kaphat az, aki az Almasuli.hu oldalon három oktatási csomagunk közül kiválasztja a neki leginkább megfelelőt.

Számos hazai közéleti személyiség visszatérő vendégünk, akiknek hűsége a legjobb referencia munkánk és üzletünk minőségére.

Autóval megközelíthető, könnyen parkolhat a bevásárlóközpont mélygarázsában.

Tömegközlekedéssel a Margit híd budai hídfőjétől a 291-es buszra felszállva, vagy a Mechwart liget 4-es 6-os villamos megállóból a 11 és 111-es buszokra átszállva, a Pusztaszeri körönd megállónál leszállva 4 perc sétára van a Rózsakert Bevásárlóközpont, melynek földszintjén talál meg minket.

Telefonon egyedülálló módon  a hét 24 órájában hívhatók vagyunk NON-STOP a +3620 745 5599 telefonszámon!

Ha elmondják, hogy a Hasznaltalma.hu cikket olvasva találtak ránk vásárlásaik során, kedvezményes árat kapnak!

 

Várjuk Önöket sok szeretettel - iBro' Store and Service

 


Kommentek megjelenítése