Black Friday 2019 - Fekete Péntek Akciók / iPhone / iPad / Mac / Vásár a HasználtAlmán

Tippek és trükkök   |   2019.11.05 - 09:48   |   Írta: H.A   |   5334
05. nov Black Friday 2019 - Fekete Péntek Akciók / iPhone /  iPad  / Mac / Vásár a HasználtAlmán

Fekete Pénteken nem csak új Apple termékeket lesz érdemes vásárolni!

Hamarosan a nyakunkon a Fekete Pénteki akció és mi itt az oldalon is készülünk némi meglepetéssel és akciókkal neketek. A Szifon.com csapata összegyűjtötte egy remek kis anyagban mire érdemes figyelnetek a Fekete Pénteki Apple akciók kapcsán.

Mi itt az oldalon létrehoztunk egy Akciós Apple Termékek aloldalt, ahol mostantól folyamatosan a leárazott Apple termékeket gyűjtjük nektek egy csokorba, hogy egyszerűbb legyen olcsón Apple cuccokat keresgélni a HasználtAlmán.

Az oldal igazán Fekete Péntek napján fog felpörögni, ugyan is ide fognak felkerülnek majd a különböző kereskedők minimum 20-60% kedvezménnyel meghirdetett eladó Apple termékei és kiegészítői.

Ha valaki esetleg nem tudná pontosan miről is szól ez a Black Friday akció érdemes elolvasni a korábbi anyagokat ebben a témában.

Ilyenkor egyébként minden nagy cég így az Apple is szokott akciózni, bár az utóbbi években ez igen gyengére sikerült, és én úgy gondolom ebben az évben sem fogunk tőlük nagy csodát kapni.

Aki mostantól szeretne kizárólag a leárazott Apple termékeke között keresgélni az használja a szűrőkben az Akció szűrést vagy az Akciós oldalunkat.

Kapcsolódó cikkek:




Kommentek megjelenítése