Apple Card aktiválása egyszerűen [videó]

Tippek és trükkök   |   2019.08.09 - 15:09   |   Írta: H.A   |   1185
09. aug Apple Card aktiválása egyszerűen [videó]

Sajnos egyenlőre az Apple Card kizárólag az Egyesült Államokban elérhető Apple szolgáltatás.

Az Apple szépen lassan elkezdi az Apple Card bevezetését az Egyesült Államokban, ezért felkerült a YouTube csatornájukra pár videó, amiken megnézhetjük az új hitelkártyát.

Az Apple Card aktiválása egészen mágikusan történik, ha tavalyi iPhone modellt (XS, XS Max vagy XR) használsz, de régebbieken egy kicsit bonyolultabb. Nézzük meg, hogy mire lehet számítani!

iPhone X vagy régebbi esetén az Apple Card aktiválása négy lépésből áll:

 

 

  1. Bontsd ki a csomagolást
  2. Nyisd meg a Wallet alkalmazást
  3. Bökj az Aktiválás gombra
  4. Tartsd közel a telefont a kártya csomagolásához

Ez önmagában egész egyszerűnek tűnik, de az újabb iPhone-ok esetén még ennél is könnyebb az Apple Card üzembe helyezése:

 

 

  1. Bontsd ki a csomagolást
  2. Ébreszd fel a telefonod
  3. Tartsd közel a telefont a kártya csomagolásához
  4. Bökj az Aktiválás gombra

Ami lehetővé teszi, hogy ebben az esetben ne kelljen megnyitni a Wallet alkalmazást, az az, hogy az iPhone XS/XS Max/XR már olyan NFC chippel rendelkezik, ami a háttérben is tud figyelni.

 

 

Valószínűleg még egy jó darabig el fog tartani, mire az Apple Magyarországra is elhozza a titánból készült Apple Card hitelkártyát (már ha egyáltalán meg fogja ezt tenni), de legalább ezekből a videókból láthatjuk, hogy milyen az aktiválás folyamata.

 

Mi is megpróbáltunk beregisztrálni, de sajnos nem elég az Amerikai lakcím, egy érvényes Amerikai SSN number ( Social Security Number) is kötelező a regisztrációhoz. Ha esetleg valakinek sikerült beregisztrálni jelezze nekünk itt a hozzászólásokban.  

Te használnál Apple hitelkártyát?

Forrás: Szifon.com

Kapcsolódó cikkek:




Kommentek megjelenítése