Google Chrome böngésző, rejtett tippek és trükkök [videó]

Tippek és trükkök   |   2019.05.02 - 07:24   |   Írta: H.A   |   9322

íme néhány hasznos tipp ami tuti megkönnyíti majd a böngészést.

Nem titok hogy a Chrome a világ legnépszerűbb böngészője, azt viszont már kevesen tudják, hogy rengeteg rejtett funkciót tartalmaz. Mi most összeválogattunk nektek párat a legjobbakból, amiről videót is láthattok ARPII jóvoltából.

 

 

Sötét Mód 

A sötét módot a chrome://flags oldalon érhetjük el. Mielőtt viszont hozzákezdenénk, győződjünk meg róla, hogy a legfrissebb Chrome fut-e a telefonunkon. Az említett weboldalon keressünk rá az Android Chrome UI dark modekifejezésre, és kattintsunk az Enabled lehetőségre, az alkalmazás újraindítása után pedig a Chrome beállításain belül látni fogjuk a dark mode menüpontot, ahol innentől kezdve kedvünkre kapcsolatjuk ki-be ezt a funkciót. 

 

Keresés egy érintéssel

Egy cikk olvasása közben nem biztos hogy minden kifejezéssel tisztában vagyunk. Itt jön képbe ez az igen hasznos funkció, amivel elég ha csak rábökünk az adott szóra vagy szavakra. Ezután a kijelző alján máris megjelenik egy Google keresés, aminek segítségével megtudhatjuk hogy mit is jelent az adott kifejezés, anélkül hogy kiléptünk volna a cikkből. 

 

Link másolás 

Gyakran fordul elő, hogy találunk valami érdekeset vagy vicceset az interneten, amit szívesen osztunk meg ismerőseinkkel. Ez viszont nem mindig olyan egyszerű. A kicsi kék nyilakkal kijelölni a teljes linket kissé bonyolult, így ehelyett csak nyomjunk a link mellett lévő apró lakat ikonra, majd ezután pár pillanatig tartsuk az ujjunkat a linken és már kész is. Gyors és egyszerű.

 

Forrás: HasznaltAndroid

Kapcsolódó cikkek: 




Kommentek megjelenítése