Hogyan állítsuk vissza a régi Instagram ikont 

Tippek és trükkök   |   2016.05.15 - 08:09   |   Írta: Zakariás Zsombor   |   13842
15. máj Hogyan állítsuk vissza a régi Instagram ikont 

Nemrég megjelent a Facebook legnépszerűbb képmegosztó alkalmazásának a legújabb frissítése.

Hatalmas siker volt, talán egyetlen apróságot leszámítva…

Az Instagram hosszú ideje nem ment át nagyobb dizájnváltáson egészen mostanáig. Újraszabott felhasználó felületet kapott, ami az iOS 9 és az Android Marshmallow dizájnjához igazodik. Egészen letisztult és fekete-fehér lett.

De nem ez volt az egyetlen újítás. A frissítéssel egy teljesen új ikont is kaptunk, ami érdekes módon nem az alkalmazás fekete-fehér színéhez alkalmazkodik, hanem igencsak színesre sikeredett. Ez rengeteg felhasználónál váltott ki elégedetlenséget, aminek az interneten keresztül próbáltak hangot adni. Ha ti is elégedetlenek vagytok az alkalmazás új ikonjával, akkor van egy jó hírem: egy egyszerű trükkel újra a régi, klasszikus ikont használhatjuk. Most pedig megmutatjuk nektek, hogy ezt hogyan tehetitek meg.

Először is helyezzük az Instagram alkalmazás ikonját egy olyan helyre, ahol nem zavar, például egy mappába.

Ezután látogassunk el erre a linkre whoisjuan.github.io az iPhone-unkról, kattintsunk a megosztás gombra, majd a Főképernyőhöz adásra. Ezzel egy új ikont hozhatunk létre képernyőnkön.

Hogy ez hogyan lehetséges? Egész egyszerűen egy linken keresztül átirányít minket az eredeti alkalmazásba és még csak a ronda ikonját sem kell bámulnunk. Egyszerű, de nagyszerű megoldás. Remélem sokaknak adhattunk hasznos tippet!

Forrás: bgr.com


Kommentek megjelenítése