Leteszteltük a PITAKA iPhone tokjait, autós és otthoni kiegészítőit!

Tesztek   |   2017.11.29 - 14:38   |   Írta: Zakariás Zsombor   |   18836
29. nov Leteszteltük a PITAKA iPhone tokjait, autós és otthoni kiegészítőit!

A Pitaka nevű cég gyártja talán a legjobb kiegészítőket szeretett telefonjainkhoz, melyek nem csak szépek, de innovatívak is egyaránt!

Ennek, a Magyarországon egyelőre szinte ismeretlen cégnek nem elég, hogy meglehetősen színes a termékpalettája, még a garantált minősége is remek. Mi itt az oldalon már korábban is írtunk róluk, nem arról híresek, hogy valami kis egyszerű, gagyi terméket kapnak a vásárlóik a pénzükért. Felsőkategóriás, prémium kiegészítőket árulnak, amik már első pillantásra szemet szúrtak nekünk is. Ránézni jó, használni még jobb őket.

Videónk során ezt az élményt akartuk nektek bemutatni, hogy biztosak legyetek a dolgotokban, mielőtt vásárlásra adjátok a fejeteket. A tokok gyönyörűek, az autós töltő egyszerű és biztonságos (a világon egyedülálló módon még a QI vezetéknélküli töltés is működik vele!), az otthoni fali tartó pedig nem csak a készülékünket tartja meg, hanem a kulcscsomóinkat, érméinket és akár a PITAKA pénztárcánkat is.

 

 

Minket teljesen lenyűgöztek a Pitaka kiegészítői, éppen ezért már be is ruháztunk pár tokra és autós töltőre. Ha valamelyik a ti tetszéseteket is elnyerte, ne habozzatok felkeresni az AlmaShop vagy az Xpro oldalát, ahol elérhető az összes termék a kompatibilis készülékekhez. Garantáltan nem fogjátok megbánni. Ne feledjétek,  hamarosan karácsony!

 

 

Kapcsolódó cikkek:

 A PITAKA Apple kiegészítőket megvásrolhatjátok a HasznaltAlma, az AlmaShop weboldalán, aki nem csak Apple termékhez keres az nézzen körül az Xpro.hu weboldalán is.

MentésMentés

MentésMentésMentésMentés

MentésMentésMentésMentés

MentésMentés

MentésMentés

MentésMentés

MentésMentés

MentésMentés

Galéria képek

PITAKA Carbon fali pénztárca és telefon tartó
PITAKA Aramid iPhone X tok
PITAKA Aramid iPhone tok
PITAKA Aramid iPhone tok
PITAK carbon Bankkártya tartó
PITAKA carbon mágneses iPhone autós tartó
PITAKA carbon mágneses fali tartó

Kommentek megjelenítése