Derítsük ki mit tud az iGlass PRO!

Tesztek   |   2017.06.11 - 17:30   |   Írta: Alma_PR   |   67017
11. jún Derítsük ki mit tud az iGlass PRO!

Megérkezett az iGlass újdonsága

Korábban írtunk már, az iGlass termékeiről, most azonban egy teljesen új portéka érkezett, mégpedig iGlass PRO néven.

A nevéből már sejthető, hogy egészen különleges üvegfóliáról van szó. Roppant egyedi, úgynevezett Cold Mold forrasztással készítik, ami lehetővé teszi, hogy mi felhasználók úgy érezzük, mintha nem is lenne semmilyen védelem a kijelzőn.  

Paramétereiben megegyezik az összes iGlass üvegfóliával, szintén 9H felszíni keménységű, valamint karcálló és ugyanúgy ujjlenyomat taszító hatással is bír. Nagyjából engem a 3D Roundra emlékeztet, egy pici különbséggel, hogy a PRO esetében a Home gombra teljesen rásimul s ezáltal ténylegesen olyan prémium élményt kapunk, amit az ember elvár.

Árban nagy az ugrás a PRO és a 3D Round között, ugyanis előbbi egységesen 14 990 Forintba kerül, pillanatnyilag iPhone 6/6S, 6 Plus/6S Plus, 7/7 Plus telefonokra kapható, utóbbi azonban 6/6S, 6 Plus/6S Plusra 7 990 Ft az iPhone hetes modellekre pedig 8 990 Forintért szerezhetőek be. Érthető természetesen, ha valaki nem szeretne ennyit költeni egy kijelzővédőre, nekik nyugodt szívvel ajánlom a 3D Round üvegfóliát!

 

Akik még is a PRO fólia mellett döntenek, két szín közül választhatnak csakúgy, mint a 3D Round esetében fekete és fehér.

Az iGlass webshopjában tudjátok beszerezni a számotokra legmegfelelőbb kijelzővédelmet.

 

Kapcsolódó cikk:

MentésMentés

MentésMentés

MentésMentés


Kommentek megjelenítése