XBOX Series X első vélemények - by Handras

Tech Hírek   |   2020.11.27 - 09:38   |   Írta: H.A   |   1072
27. nov XBOX Series X első vélemények - by Handras

Megérkeztek az első vélemények a Microsoft legújabb XBOX Series X konzoljáról, a lenti videóban Handrás első tapasztalatait osztja meg velünk.

Az Xbox Series X nemcsak azért éri meg az árát, mert a világ leggyorsabb konzolja, van még egy olyan ütőkártyája a Microsoftnak, ami miatt nagyon megéri elgondolkozni a vásárláson.

Egy héttel korábban. Vegyek fel unboxingot? Ezt kérdezem magamtól, miközben az új Xbox Series X dobozt nézem az asztalon. Kéne az intróhoz… Áhh nem! Mindenki ezt csinálja, majd lesz másmilyen intró! Persze mélyen belül tudom ám, hogy csak mihamarabb rá akarom dugni a TV-re és játszanék már. Így is teszek. Gyorsan beállítom a gépet, veszek egy Game Pass előfizetést és már csorog is lefelé a Halo Master Chief kollekció, meg a Gears of War 5. Meg a Forza Horizon 4, Serises X-re optimalizált verziója. Amíg csorog lefele a 480 gigányi játék, befejezem a másik Microsoft termék videójának a vágását. A gears 5 jön le elsőnek, tolom egy kicsit, de aztán nem bírom ki és elindítom a Halo 1 felújított változatát. Letudom az unalmas első pályát, elmenekülök az űrhajóról. A következő chapter már a Halo. 4K 60 fps, állatul néz ki. Felcsendül az ismerős zene, megérkezik a Covenant dropship, átváltok a pisztolyra, fejbelövöm még a levegőben az első Gruntot és újra az XMS-ben érzem magam ahol a PC Gurusokkal együtt próbáltuk ki az első Xboxot 2001 novemberében. Hajnal 4-kor fejezem be miután letudtam még három chaptert és azon gondolkozom, hogyan lesz ebből videó, ha nem alszom…

 

 

Forrás: Handras.hu


Kommentek megjelenítése