Még NE vegyetek iPhone 12-őt! – Újabb átverés terjed az interneten

Tech Hírek   |   2020.09.17 - 23:10   |   Írta: ARPII   |   2135
17. szept Még NE vegyetek iPhone 12-őt! – Újabb átverés terjed az interneten

Van, ahol már elérhető az iPhone 12, NE dőlj be neki!

Az internet, azon kívül, hogy összehozza az embereket, és rengeteg lehetőséget nyújt szórakozásra, kikapcsolódásra vagy akár munkára is, sajnos megvannak a maga rossz oldalai is, szó szerint. Az iPhone átverések nagyjából egyidősek az első iPhone-al, de legalábbis tíz évre nyúlnak vissza. Itt a bugyuta pörgess és nyerj egy iPhone-nttól egészen eljuthatunk a cselesebb megbízhatónak tűnő reklámokig, amiknek még talán egy szakavatott szem is könnyen bedőlhet.

 

Mai játékosunk inkább az előző tábort erősíti, ugyanis 491 Forintért kínál egy vadonatúj (még meg nem jelent) iPhone 12-őt. Szerintem itt még a kevésbé hozzáértők is észrevehetik, hogy valami bűzlik. Bár meg kell hagyni, az oldal egészen igényesen meg van csinálva, és a fotó (ami természetesen nem igazi) nagyon is jól fedi azt, hogy hogyan is nézhet majd ki az idei csúcsmodell, az iPhone 12 Pro Max.

Ahhoz viszont, hogy nyerjünk, meg kell adnunk a személyes, valamint valószínűleg a bankkártya adatainkat is, amiről majd tudjuk fizetni a telefon mellé járó partneri előfizetést, ami potom 23,5 euró 14 napra. Még azzal sem kell bajlódnunk, hogy megújítsuk az előfizetést, ugyanis ez magától megtörténik majd, az idők végezetéig, vagy ameddig le nem mondjuk.

 

Az imént látott átverés is jól példázza, hogy sajnos még mindig sok palira vehető ember mászkál az internet sztyeppéjén, akit bizony könnyű átverni, hiszen különben nem csinálna senki ilyen oldalakat. Ezek általában tiszavirágéletűek, és egyik pillanatról a másikra eltűnnek, rosszabb esetben a pénzünkkel együtt. Mindig vigyázzunk, hogy kinek és mikor adjuk meg a személyes adatainkat, és hogy hol vásárolunk. Ha valami túl szép hogy igaz legyen, akkor általában nem az, ezért érdemes megbízható eladóktól vásárolni telefont, akiket nálunk is találhattok a HasználtAlmán.

Veletek volt már, hogy hasonló átverésbe futottatok bele? Ha igen, akkor meséljétek el nekünk kommentben!

 

Kapcsolódó tartalom:




Kommentek megjelenítése