Gördeszkát csináltak a 280 000 Ft-os Mac Pro kerekekből [videó]

Tech Hírek   |   2020.05.14 - 15:30   |   Írta: ARPII   |   4280
14. máj Gördeszkát csináltak a 280 000 Ft-os Mac Pro kerekekből [videó]

Elég drága játékszer lett.

Nem a Mac Pro rozsdamentes acélkerék szettje az Apple első értelmetlenül túlárazott terméke. Gondoljunk csak a Pro Display XDR állványára, ami ugyan egy kicsit több technológiát rejt magában, de az $1 000-os árcímke akkor is túlzás.

 

Az egyik legnagyobb gördeszkázással foglalkozó csatorna, a Braille Skateboarding most fogta a Mac Pro 280 000 Ft-os kerekeit, és ráapplikálták egy gördeszka lapra, ezzel létrehozva az első „Apple gördeszkát”. Az összeszerelés után a srácok ki is próbálták a deszkát, amiről természetesen videó is készült, jó szórakozást kívánunk hozzá.

 

Bizonyára egyértelmű, hogy ezeket a kerekeket nem arra találták ki, hogy deszkázzanak velük, maga a felhelyezés sem volt egyszerű, ahogyan azt láthattátok is.

A végeredmény egy egészen érdekes sporteszköz lett. Az Apple kerekei 180 fokban képesek elfordulni, míg egy átlagos gördeszka kerekei semennyire, emiatt a Braille Skateboarding csapata méltán nevezte a deszkát „a világ legveszélyesebb tárgyának”. Igaz, jó pár próbálkozás után sikerült kicsikarni belőle egy kickflip-et.

 

Sajnos a kerekek elég hamar leestek a helyükről, azonban egy kis bütykölés után elérték hogy ne forduljanak el, így pedig sikerült velük megcsinálni pár alap trükköt is. Ezekkel a fényes kerekekkel tulajdonképpen ez lehetne a gördeszkák Cadillac-je.

 

Forrás: Cult of Mac

 

Kapcsolódó cikkek:




Kommentek megjelenítése