Magától kipattanhat, vagy elrepedhet az Apple Watch kijelzője?

Tech Hírek   |   2018.06.07 - 15:15   |   Írta: SzavaRicsi   |   2996
07. jún Magától kipattanhat, vagy elrepedhet az Apple Watch kijelzője?

Egy újabb perrel néz szembe az Apple – ezúttal az okosórák kerültek célkeresztbe.

Több per is folyik jelenleg az Apple ellen a tech cég termékeivel kapcsolatosan. A sorozatban meghibásodó MacBook billentyűzetek és a túl könnyen hajló iPhone-ok ügyéről mi is beszámoltunk, így a mostani Watch-os pert sem hagyhatjuk ki.

Legutóbbi eddig nem kavart akkora port, mint a többiek. Az Apple-t ért támadás szerint az összes Watch ugyanattól a problémától szenved, amelynek eredményeképp külső behatás nélkül repedhet meg, vagy pattanhat ki az okosóra kijelzője. A per szerint a probléma gyakran a megvásárlás utáni első napokban üti fel a fejét.

Azzal is megvádolták a cupertinóiakat, hogy már a kezdetektől tudtak a problémáról, mégsem tettek ellene semmit. Állítólag a Watch első megjelenése óta már rengeteg vásárló panaszkodott az Apple-nek a hiba miatt, de a garancia ennek ellenére sem lép életbe az eseteknél.

Ami azt illeti, az Apple beismert egy hibát a Series 0 és Series 2 kapcsán, amelyben egy megduzzadt akkumulátor eredményeként kilökődhez az óra hátlapja. Ugyanez a probléma a leírtakkal megegyező hatással lehet a kijelzőre is.

A perben 5 millió dollárt követelnek az Apple-től kártérítés gyanánt.

Forrás: AppleRider/9to5Mac




Kommentek megjelenítése