Hivatalos: újra boltokban az immár nem robbanó Note7-esek

Tech Hírek   |   2017.07.03 - 11:00   |   Írta: L Ferenc   |   1443
03. júl Hivatalos: újra boltokban az immár nem robbanó Note7-esek

Kíváncsiak lennénk, hogy hasonló helyzetben az Apple vajon hajlandó lenne-e hasonló lépésre.

A Samsung tavaly augusztusban jelentette be a nagysikerű Galaxy Note széria legújabb modelljét, a Note7-et, melyről néhány héttel később kiderült, hogy véletlenszerűen lényegében bármikor felrobbanhat vagy kigyulladhat. Nem sokkal később a Samsung teljesen kivonta a forgalomból a terméket, mely most érdekes módon újból megérkezett a boltokba.

A keresztségben Galaxy Note Fan Edition nevet kapott készülék lényegében nem más, mint egy 3500 helyett csupán 3200 mAh kapacitású, rendkívül alaposan letesztelt akkumulátorral szerelt Note7. A készüléken a Samsung legújabb szoftvere fut, az S8-asokról már ismert Bixbyvel megspékelve. 

A telefon első körben Dél-Koreában lesz kapható, és egyelőre nem született döntés azzal kapcsolatban, hogy a későbbiekben esetleg a világ egyéb országaiban is elérhető lesz-e. A vállalat a hazai piacán mintegy 400 ezer Galaxy Note Fan Editiont szeretne eladni, a forgalmazás július 7-én kezdődik meg. A Black Onyx, Blue Coral, Gold Platinum és Silver Titanium készülő régi/új telefon ára 699600 won, vagyis átszámítva mintegy 166 ezer forint. 

Itt jegyzendő meg, hogy a vadonatúj Galaxy Note8 várhatóan a nyár végén, ősz elején fog bemutatkozni.

Kapcsolódó cikkek:

MentésMentés


Kommentek megjelenítése