A Teslánál jártunk

Tech Hírek   |   2016.12.14 - 14:36   |   Írta: Fischer András   |   2153
14. dec A Teslánál jártunk

A második blogbejegyzésemben ígéretet tettem arra, hogy írok a Tesla gyárának a látogatásáról. Ebben a cikkben az ígéretemet teljesítem.

Régóta tartozik a vágyaim közé, hogy egyszer meglátogathassam a Teslát. Hétfő délután ez sikerült. Ha valaki esetleg nem tudná, a Teslának egy olyan gyára van jelenleg, ahol ténylegesen gyártanak. Ez az üzem Kaliforniában található, San Franciscótól nem túl messze, Fremontban. Igen, én is tudok a hollandiai gyárról, de ott csupán összeszerelik a kész alkatrészeket.

A fremonti gyár látogatható, azonban nem mindenki számára. A Tesla egy olyan rendszert alakított ki, hogy bármely Tesla tulajdonos megnézheti a gyárat, valamint minden tulajdonos maximum három vendéget vihet be. Sajnos nekem nincs Teslám, viszont tagja vagyok a Facebookon a Tesla Owners Worldwide csoportnak. Ebben a csoportban elég sok olyan van, akinek nincsen saját Teslája, viszont érdeklődik a gyártó autói iránt. Mindenkinek nyugodt szívvel ajánlom, hogy csatlakozzon a csoportba. Rendkívül segítőkész emberek találhatóak itt. Ezen a csoporton keresztül sikerült megismerkednem egy kaliforniai hölggyel, aki felajánlotta, hogy szívesen elvisz engem a gyárba, mint vendégét, ha egyszer Kalifornia körül leszek.

Erről beszéltünk tavaly. Már akkor figyelmeztetett, hogy legalább 2 hónappal előtte szóljak neki, mivel hatalmas a túljelentkezés a gyárlátogatásra. Ahogy az első blogbejegyzésben is írtam, nekem is csak múlt szerdán körvonalazódott az, hogy Kaliforniába jövök. Írtam a hölgynek, gondoltam egy próbát megér, de nem adtam rá sok esélyt, hogy tényleg összejöjjön. Csodával határos módon, hamarosan jött a válasz e-mail, hogy hétfő 15 órára mehetek a fremonti üzembe.

A teljes cikk itt olvasható: ZoldAutok.hu

 


Kommentek megjelenítése