Blocky Racer・Ismerkedő

Alkalmazások - Játékok   |   2016.12.14 - 14:05   |   Írta: Ca$h   |   1658
14. dec Blocky Racer・Ismerkedő

A Full Fat játékkiadónál nincs megállás, pörög a gépezet ezerrel.

Nemrég ismerkedtünk meg a Blocky Basketballal. Akkor még nem is igazán figyeltem fel arra, hogy ez egy komplett játéksorozat, mely felkarolja a teljes amerikai sport minden egyes fajtáját, tehát van foci, rögbi, hoki stb. Minden, amire csak vágyhatunk. Sejthető volt hogy nem hagyják ki a sorból az autóversenyt sem.

Akárcsak az eddigi részekben itt sem kell valami összetett, komplikált játékmenetre gondolni. A Blocky Racerben konkrétan kettő dolgot fogunk tudni csinálni, egyrészt jobbra és balra kitérhetünk, ha előttünk van egy versenyző, akadály vagy bármi, ami feltarthatna minket. Ezen kívül arra is figyeljünk, hogy ha lehet minden érmét (további versenyzőket tudunk belőle vásárolni) és csavarkulcsot (verda fejlesztésére való) felvegyünk. Időnként találkozni fogunk olyan szakaszokkal, amiket csak drifteléssel tudunk átszelni, ilyenkor csak annyi lesz a feladatunk, hogy a megfelelő időben megérintsük a képernyőt, és akkor engedjük el, amikor véget ért a szakasz. Ha ezt a mozdulatot rosszul csináljuk, kisodródunk és vége van a  versenynek.

Ha ez törénik akkor természetesen választhatunk, hogy videó megtekintése fejében folytatjuk a versenyt, vagy éppenséggel újat akarunk kezdeni. Ha nagyon lesérült a verda, akkor ráadásul javítani kell majd, ami vagy érmébe, vagy további videónézegetésbe kerül. A Blocky Racer nem egy nagy eresztés, fél óránál többet nem hinném, hogy bárki tolná vele.

 

A játék ingyenesen letölthető az iTunes áruházból.


Kommentek megjelenítése