Mire kerestünk rá legtöbbször a Google keresőjében 2016-ban?

Tech Hírek   |   2016.12.14 - 19:13   |   Írta: Zakariás Zsombor   |   8684
14. dec Mire kerestünk rá legtöbbször a Google keresőjében 2016-ban?

Lassan, de biztosan közeledünk a 2017-es év felé, és ennek örömére a legtöbb cég publikálja értékeléseit.

Ebből a buliból a Google sem maradhatott ki. A legnagyobb keresőmotor milliószámra ad ki találatot a keresésekre. Ám az kérdéses, hogy mire is keresünk. A Google csapatát biztosan hideg zuhanyként érte a tény, hogy nem a legújabb csúcsmobiljukra kerestünk a legtöbbet a tech témán belül. Viszont, ha nem a Pixelre, akkor mire? Van tippetek? Hát persze, hogy az iPhone 7-re! Ugyanebben a témában, az Apple további 4 termékkel szerepel a keresőlistán: az iPhone SE a 3. helyen, az iPhone 6S a 4. helyen, az iPhone 7 Plus pedig a 7. helyen áll.

Összesített kategóriában a Pokémon Go vitte a pálmát és csak a 2. hely maradt szabad az iPhone 7 számára. Ha érdekel, a teljes lista itt tudjátok szemügyre venni.

Ebben az igen tartalmas évben akadt bőven keresőtéma. Az Egyesült Államokban elnöknek választották Donald Trumpot, végignéztünk egy újabb olimpiát, több nemzetközi sporteseményt, idén sem maradtak el a botrányosabbnál botrányosabb videók, hallhattunk új zenéket és láthattunk új filmeket, újabb trendek kezdtek el terjedni és elbúcsúztunk igazi nagyságok között, Muhammad Alitól és Bud Spencertől is.

A Google új videójában arra biztat, hogy a megélt és nehezen feledhető, rossz dolgok helyett, összpontosítsunk egy kicsit a jókra:

 

 

Forrás: macrumors.com


Kommentek megjelenítése