Tömd be az archaikus jacket!

Tech Hírek   |   2016.09.13 - 23:10   |   Írta: Zoltan C   |   7500
13. szept Tömd be az archaikus jacket!

Azt hiszem, megszületett az Apple kiegészítők Kétfarkú Kutyapártja.

Legkorábban szeptember 16-án juthatunk hozzá (itthon hivatalosan csak 23-tól) a jack-mentes iPhone 7-hez. De miért költenél egy vesét és egy fél kart a legújabb iPhone-ra, ha egy filléres kiegészítő is megteszi? Persze, ha akad egy iPhone hatosod vagy afeletti modelled.

Élvezze ki mindenki a Plug oldalát. Igényes, teljes mértékben az Apple-re hajazó megjelenés, prémium érzet. Egy bökkenő van csupán - ha esetleg valakinek eddig nem esett volna le - egy paródia oldalról van szó. Az ötletet és a szarkazmust tíz pontra értékelném!

Eme fantasztikus termék létezésének egyetlen célja van: betömni a jack aljzatot 6, 6s és a megfelelő Plus modelleken. No, meg persze egy jó vaskos középső ujjat mutatni a fogyasztói társadalomnak. Ennyi, kész, "ájfonhetesítettük" is korábbi mobilunkat!

Sőt, a "gyártó" állítása szerint, még az új vezeték nélküli Apple füleseket is fogjuk tudni használni a Plug segítségével. A kikezdhetetlen marketing szöveg így indít: a Plug könnyű, vízálló és megfizethető. Hibátlan érvelés, azt kell hogy mondjam.

Természetesen az oldal alján elárulják nekünk, egy ártatlan tréfáról van szó - mielőtt még rendelne bárki is.

Minden aktuális iPhone érkezésekor születnek hasonló tréfák, paródiák, de ez a mostani komolyan elgondolkoztathatja az embert: vajon mit is fizetek meg a papíron legújabb iPhone-ban?

 

Forrás: mashable.com

Kapcsolódó cikkek:  
Minden az Apple AirPods-ról
Minden az iPhone 7-ről
iPhone 7: új is, meg nem is


 


Kommentek megjelenítése