Dönthetsz okosan is, Smart Clinic!

Tech Hírek   |   2016.01.25 - 16:33   |   Írta: Alma_PR   |   10817
25. jan Dönthetsz okosan is, Smart Clinic!

Ha különös, eddig nem tapasztalt hibajeleket veszel észre az iPhone-od működésében, ne habozz sokat, készüléked juttasd el a Smart Clinic  hozzáértő szervizeseihez, hogy az átvételtől számított fél órán belül újra kézhez kaphasd kedvenc Almád! Ha pedig már úgyis ott jársz, válogass kedvedre a széleskörű, minőségi Apple kiegészítők közül! Mindent egy helyen, mindent okosan, ez a Smart Clinic.

Miből lesz a Smart Clinic?

Öt évvel ezelőtt, 2011-ben abból a célból hoztuk létre az iPhoneTok.hu-t, hogy a Magyarországon akkoriban tapasztalható iPhone kiegészítőkre irányuló fogyasztói igényeknek és elvárásoknak eleget tegyünk. Online felületünkön, valamint a XI. kerület Bölcső utca 11. címen található Apple kiegészítőket forgalmazó üzletünkben számos érdeklődő találta meg a számára legmegfelelőbb termékeket.

Ezt követően, 2013-ban elindítottuk Magyarország akkor még egyetlen iPhone látványszervizét, aminek köszönhetően - elsősorban iPhone javítással, illetve iPad, iPod, MacBook szervizeléssel - még nagyobb ügyfélkör igényeit voltunk képesek kielégíteni. 2015-ben pedig egy régi álmunk teljesült azzal, hogy második szervizpontunk megnyitásával egybekötve teljes körű szolgáltatást biztosítsunk minden Apple készülék tulajdonosnak, függetlenül attól, hogy készülékjavításra vagy Apple kiegészítőre van szüksége.

Egyedi iPhone kiegészítők

Ami az iPhone kiegészítőket illeti, igyekszünk minden évben az aktuális trendeknek megfelelő iPhone tokok és egyéb praktikus Apple kiegészítők (pl. autóstöltők, sport-karpántok stb.) behozatalával erősíteni kínálatunkat, hogy vásárlóink minden esetben prémium minőségű, valóban hasznos kiegészítőkkel gazdagodjanak. Hogy csak néhány márkát emeljünk ki kínálatunkból, említést kell tennünk az igazán masszív Ballistic iPhone tokokról, melyek egyaránt kiválóan alkalmazkodnak a városi életmódhoz, illetve az extrém sportokkal járó őrült körülményekhez. A Sena eredeti bőr iPhone, illetve iPad tokjait pedig talán senkinek sem kell már bemutatnunk, ahogyan a népszerű BMW-s iPhone tokokat sem.

Érdemes tudni, hogy az általunk kínált Apple kiegészítőket a forgalomba hozatalt megelőzően egyenként teszteljük, így biztosítva, hogy kizárólag kifogásolhatatlan minőségű termékek kerüljenek vásárlóinkhoz, ügyfeleinkhez. Minden esetben törekszünk arra, hogy a legmagasabb szakértői értékeléssel büszkélkedő iPhone és iPad kiegészítőket ajánljuk vásárlóinknak, ebből kifolyólag üzleteinkben elsősorban magasabb árkategóriákba tartozó Apple tartozékokat és kiegészítőket árusítunk.

Az elmúlt évek vásárlói visszajelzései alapján bizonyossá vált, hogy azért választották a Smart Clinic-et, - vagy korábban az iPhoneTok.hu-t, - mert Magyarország legnagyobb kínálatával rendelkező Apple kiegészítő üzleteként az egyedi igényeknek is képesek vagyunk eleget tenni. A felszínes, silány minőségű termék portfólió tőlünk mindig is idegen volt, a változatos felhozatalra pedig a jövőben is különös figyelmet fordítunk!

Garancián túli Apple szerviz

Nem csupán üres marketingszöveg, hogy "a Smart Clinic okos döntés". Az évek során folyamatosan megújuló innovációkkal és a piaci változásokra történő gyors reakciókkal váltunk Budapest legnépszerűbb iPhone szervizeinek egyikévé. Eleinte iPhoneSzervizBuda.hu néven, később pedig a Smart Clinic logója alatt egyesülve és egy új szervizponttal kiegészülve.

Apple szervizeinkre jellemző, hogy széles körű alkatrész készleteinknek köszönhetően az adott javításokat akár 20-30 percen belül is képesek vagyunk elvégezni. Ügyfeleink ez idő alatt egy finom kávé társaságában válogathatnak minőségi Apple kiegészítőink között. Szervizfutár szolgáltatásunk pedig azok számára kínál tökéletes megoldást, akik esetleg lakhelyük távolsága miatt nem tudnak, illetve nem szeretnének személyesen szervizpontjainkban várakozni meghibásodott készülékeik javítására.

Az évek során számos különböző problémával keresték fel szervizeinket. Néhányan meglepődtek, hogy olyan készülékekbe sikerült újfent életet lehelnünk, amelyekről más okostelefon szervizekben már régen lemondtak. A Smart Clinic szakavatott szervizesei számára nem jelent problémát egy iPhone kijelző csere, illetve a beázott készülékek ultrahangos tisztítása sem. Nem rettenünk meg az esetleges alaplapi meghibásodásoktól sem és számos, Magyarországon egyedülálló javítási procedúrát vagyunk képesek alkalmazni, folyamatosan fejlődő gépparkunk és többéves szakmai tapasztalatunknak köszönhetően.

 Ez azonban koránt sem minden, az általunk végzett Apple iPad, iPod, MacBook és iPhone javításokra ugyanis - a legtöbb "olcsó" szervizzel ellentétben fél év garanciát vállalunk, partnercégeink számára pedig flottakedvezményeket biztosítunk. Fennállásunk óta több egyéni- és multinacionális cég választotta minőségi szolgáltatásainkat - példaként említve a MOL-t , OMW Hungáriát, a Bayer Hungáriát vagy az Aldi Magyarország Élelmiszer Bt-t. 

A fent leírtak valószínűleg kielégítő válaszként szolgálnak arra a kérdésre, hogy miért választják Magyarország hírességei is a Smart Clinicet.

 

Smart Clinic
https://smartclinic.hu
+ 36 (30) 630-22-77

 


Kommentek megjelenítése