Új kép a 4 inches iPhone-ról!

Almás Pletykák   |   2016.01.25 - 18:59   |   Írta: B Ádam   |   2979
25. jan Új kép a 4 inches iPhone-ról!

Egyre több mindent tudunk a telefonról.

Nyílt titok, hogy valamikor tavasszal, valószínűleg egy márciusi esemény keretein belül az Apple bejelenti az új modellt, amelyről most egy Gijs Raggers nevű felhasználó által már képet is tudunk mutatni – korábban videó szivárgott ki.

Az említett úriember a holland One More Thing oldalra töltötte fel a képet, és már csak azért is érdemes hitelesnek minősíteni, mivel még 2013-ban az iPad Airről is ő jelentette meg az első képet három hónappal annak megjelenése előtt.

Az eddigi hírek alapján a legvalószínűbb forgatókönyv, hogy az új iPhone az 5se nevet kapja, és az iPhone 5s és 6s közötti átmenet lesz, ezt a most megjelent kép is alátámasztja, már ami a külsőt illeti. A8-as és M8-as chipek, 8 megapixeles kamera, NFC-s Apple Pay, Touch ID, jobb akkumulátor, ezek mind felvetődtek már a 4 inches készülékkel kapcsolatban, hivatalos információt azonban továbbra sem lehet tudni róla.

Az új iPhone-t valószínűleg a márciusi eseményen mutatja be az Apple az új iPad Airrel és néhány új Apple Watch szíjjal egyetemben.

Forrás: macrumors.com


Kommentek megjelenítése