A Samsung megpróbálta eladni a Galaxy S6-ot, az új iPhone-ért sorban álló tömegnek Londonban

Tech Hírek   |   2015.09.26 - 18:13   |   Írta: Érci Viktória   |   2026
26. szept A Samsung megpróbálta eladni a Galaxy S6-ot, az új iPhone-ért sorban álló tömegnek Londonban

A Move to iOS is elég necces volt az Apple-től, de ez viszi csak igazán a prímet.

A Samsung egészen elképesztő módon próbálta meg felhívni a figyelmet az új S6 edge-re. Ma van az új iPhone hivatalos megjelenésének napja, s ahogyan az lenni szokott, a világ minden táján kígyózó sorok állnak a készüléket forgalmazó boltok előtt, így van ez Londonban is.

A Samsung úgy gondolta, remek alkalom ez a tömegek elérésére, így egy egész kis marketing alakulatot küldött a Regent Streetre, hogy népszerűsítsék az új készüléket, a Samsung Galaxy S6-ot, és megtérítsék a fanatikus iPhone 6S-re várakozó gyülekezetet.

A jelenlévő várakozók közül úgy nyilatkoztak, hogy egy tucat kék kabátot viselő ember palackokat, takarókat és párnákat vitt magával, s a kérdésre, hogy honnan jöttek azt felelték, hogy egy Iris nevezetű marketing cégtől, és filmet forgatnak a kígyózó sorokról.

Ez még nem is lett volna annyira furcsa, de egy másik csoport is megjelent, hatalmas Galaxy S6 edge-es táblákat viselve, s próbálták eladni a terméküket a 6Sre várakozóknak.

A Samsung új készüléke egyáltalán nem aratott akkora sikert, mint az iPhone-é, így természetes, hogy a létező összes módszert beveti a siker érdekében. Az megint más kérdés, hogy ez az ötlet eleve csúfos kudarcra volt ítélve, én nem is értem, ezt hogyan gondolták a Samsungnál!? Hisz az Apple rajongók sátrazni is hajlandóak voltak azért, hogy elsőként kaparintsák meg az új iPhone-t, nyilván nem téríti el őket pár táblát viselő hostess a vásárlástól...

Forrás: CultofAndroid, HasznaltAndroid.hu

Kapcsolódó cikkek:  Így kígyóznak a sorok világszerte: megjelent az iPhone 6S

Háború indult az Apple androidos alkalmazása ellen


Kommentek megjelenítése