Készítsünk hologram vetítőt iPhone-ból

Tech Hírek   |   2015.08.07 - 08:35   |   Írta: Máté Gergő   |   9359
07. aug Készítsünk hologram vetítőt iPhone-ból

Évekbe, sőt akár évtizedekbe is beletelik, mire az Apple holografikus kijelzővel rukkol elő. Előzzük meg!

Létezik egy borzasztó egyszerű trükk, amivel magunk is átalakíthatjuk az okos telefonunk kijelzőjét egy hologram vetítővé. Nem kell őrült science-fiction mutatványoktól tartanunk, ez a művelet valóban nem követel hatalmas fizika ismereteket. A 2012-es Coachella Valley Music and Arts Festival-on ezzel a módszerrel sikerült Tupac-ot megidézni. 

Néhány otthon fellelhető tárgy segítségével bárki átalakíthatja az iPhone-ját egy valódi hologram projektorrá.

Amire szükségünk lesz:

- Miliméter papír (graph paper)
- CD tartó
- Ragasztó
- Toll
- Olló
- Okos telefon
- Kés vagy üveg vágó

A videóban bemutatott módszer könnyen megvalósítható és valóban működik. Próbáljátok ki!

Akinek sikerül megcsinálni készítsen egy videót amit töltsön fel a YouTube-ra  és a videó  YouTube linkjét küldje el az e-mail címünkre  névvel és posta címmel valamint az iPhone fólia típusával, és mi megajándékozzuk egy kijelzővédő fóliával érte. Egyetlen kitételünk van, a videóban a telefon kijelzőjén láthatónak kell lennie ennek a hologramos  cikknek.

Köszönjük HasznaltAlma™

Forrás: cultofmac.com

Ui: Egyre több videót kapunk, csak olyan videót fogadunk el ahol látszik a Hologramos cikkünk a telefon kijelzőjén, a videót a YouTube-ra kell feltölteni és nekünk csak a YouTube-os linket kell elküldeni e-mail ben. Minden saját egyedi videót elkészítőt megajándékozunk egy normál iPhone kijelzővédő fóliával. Köszönettel HasznaltAlma™

 


Kommentek megjelenítése