Megjelent az iOS 9 beta 5

Apple Hírek   |   2015.08.07 - 09:01   |   Írta: B Ádam   |   2844
07. aug Megjelent az iOS 9 beta 5

Sok újdonságot hozott a frissítés.

Az Apple a csütörtöki nap folyamán, körülbelül két és fél héttel az előző verzió után kiadta az ötödik iOS 9 bétát, amely az alábbi újdonságokat hozta a felhasználók számára:

Háttérképek – az új frissítés 15 háttérképet adott hozzá a választékhoz, több kép azonban kikerült a kínálatból, így frissítés előtt ajánlott lementeni kedvenc képeinket.

WiFi hívás AT&T-sek számára – a korábban már beharangozott funkciót immáron a T-Mobile-osok és a Sprint-eseken kívül az AT&T előfizetői is használhatják, igaz, egyelőre még nem elérhető. Szintén hozzátartozik egy új WiFi asszisztens, amely automatikusan a mobiladatforgalmat fogja használni, ha gyenge a Wi-Fi kapcsolat.

Apple Music – bekerült egy új, „Shuffle All” nevezetű opció, mely egy album, műfaj vagy az összes szám véletlenszerű lejátszását indítja el.

Javasolt alkalmazások – ebben a menüpontban mostantól csak a telepített alkalmazások jelennek meg, az Apple Store ajánlások nem.

Szabályozói információk – ez a Beállítások>Általános>Infó>Jogok alól került át az Általános menüpont utolsó helyére.

CarPlay – frissült a felület, amely megváltozott albumborítókkal játssza mostantól a Beats 1 rádió vagy az Apple Music számait.

Siri javaslatai– eltűntek a hívás és üzenetküldés címkék a kapcsolatoknál, ezentúl csak az ikonok jelennek meg.

Csereszöveg – itt csak a menüpont neve változott, továbbra is az adott szöveg automatikus cseréjét lehet beállítani.

WiFi animáció – a funkció ki-, illetve bekapcsolásához készült egy új animáció, amely elhalványulást is tartalmazz.

A fentiek mellett megváltozott a billentyűzet is, a kameránál pedig be lehet állítani a videórögzítés felbontását (720p és 1080p közül választhatunk).

Ha szeretnéd letölteni ingyen az iOS, vagy OS X publikus béta szoftvereket KATT

Forrás: macrumors.com


Kommentek megjelenítése